A Terra blokkláncán futó tokenek, a LUNA és az UST jelentős értékvesztését követően a jelentések szerint a Terraform Labs alapítójának, Do Kwonnak a lakását egy ismeretlen személy látogatta meg.

Do Kwon házastársa védelmet kért a szöuli Seongdong rendőrségtől, miután az ismeretlen személy betört a lakóházba, és becsöngetett Kwon után érdeklődve.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nem is olyan régen, 2022. május 1-jén a LUNA a nyolcadik legnagyobb piaci tőkeértékű volt a több mint 13 000 létező kriptovaluta között.

A LUNA piaci kapitalizációja aznap 28,3 milliárd dollár volt, a terrausd (UST) pedig két hellyel a LUNA alatt tartózkodott 18,5 milliárd dolláros piaci értékeléssel. Mindkét kriptopénz piaci kapitalizációja együttesen 2022. május 1-jén 46,8 milliárd dollár körül állt, mára pedig ennek az értéknek mintegy 91%-a eltűnt.

A cikk írásának időpontjában az UST és a LUNA együttesen 3,9 milliárd dolláros értéknek felel meg.

A Terra kiesése sok fájdalmat okozott az UST és a LUNA befektetőinek, és sokan nagyon felháborodtak a helyzet kezelésén. Egyes befektetők elvesztették életük megtakarításait és gyermekeik főiskolai alapját, másoknak viszont sikerült megúszniuk a veszteségek lefaragásával.

A közösségi média és a fórumok tele vannak olyan emberek rémisztő történeteivel, akik súlyosan depressziósak a Terra helyzete és a pénzeszközök elvesztése miatt.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Most, néhány nappal a kezdeti UST incidens óta, a jelentések szerint egy ismeretlen személy meglátogatta Do Kwon lakóházát, és becsöngetett, a Terra alapítóját kérve.

Egy helyi jelentés szerint Do Kwon házastársa otthon volt, és megkérte a Seongdong-i rendőrséget, hogy jelöljön ki egy rendőrt a vészhelyzeti védelemre. A sajtónak a szöuli Seongdong-gu kerületi rendőrség is megerősítette a történetet.

A rendőrségi jelentés megjegyzi, hogy az ismeretlen személy becsöngetett, és Kwon házastársa nyitott ajtót. “A férje a lakásban van?” – kérdezte az ismeretlen személy.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A jelentés szerint miközben a Terra blokklánc tokenek értéke csökkent, Do Kwon otthona „meg nem nevezett befektetők látogatásának volt kitéve”. A Seongdong rendőrség azt is megjegyezte, hogy tovább vizsgálják a helyzetet, és „további intézkedések felülvizsgálatát tervezik”.

Olvastad már?  Rekordot döntött a bányászat nehézsège 31,251 billiós értékkel

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!