Zaklatják a LUNA-alapító családját

-

A Terra blokkláncán futó tokenek, a LUNA és az UST jelentős értékvesztését követően a jelentések szerint a Terraform Labs alapítójának, Do Kwonnak a lakását egy ismeretlen személy látogatta meg.
Do Kwon házastársa védelmet kért a szöuli Seongdong rendőrségtől, miután az ismeretlen személy betört a lakóházba, és becsöngetett Kwon után érdeklődve.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nem is olyan régen, 2022. május 1-jén a LUNA a nyolcadik legnagyobb piaci tőkeértékű volt a több mint 13 000 létező kriptovaluta között.
A LUNA piaci kapitalizációja aznap 28,3 milliárd dollár volt, a terrausd (UST) pedig két hellyel a LUNA alatt tartózkodott 18,5 milliárd dolláros piaci értékeléssel. Mindkét kriptopénz piaci kapitalizációja együttesen 2022. május 1-jén 46,8 milliárd dollár körül állt, mára pedig ennek az értéknek mintegy 91%-a eltűnt.
A cikk írásának időpontjában az UST és a LUNA együttesen 3,9 milliárd dolláros értéknek felel meg.
A Terra kiesése sok fájdalmat okozott az UST és a LUNA befektetőinek, és sokan nagyon felháborodtak a helyzet kezelésén. Egyes befektetők elvesztették életük megtakarításait és gyermekeik főiskolai alapját, másoknak viszont sikerült megúszniuk a veszteségek lefaragásával.
A közösségi média és a fórumok tele vannak olyan emberek rémisztő történeteivel, akik súlyosan depressziósak a Terra helyzete és a pénzeszközök elvesztése miatt.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Most, néhány nappal a kezdeti UST incidens óta, a jelentések szerint egy ismeretlen személy meglátogatta Do Kwon lakóházát, és becsöngetett, a Terra alapítóját kérve.
Egy helyi jelentés szerint Do Kwon házastársa otthon volt, és megkérte a Seongdong-i rendőrséget, hogy jelöljön ki egy rendőrt a vészhelyzeti védelemre. A sajtónak a szöuli Seongdong-gu kerületi rendőrség is megerősítette a történetet.
A rendőrségi jelentés megjegyzi, hogy az ismeretlen személy becsöngetett, és Kwon házastársa nyitott ajtót. „A férje a lakásban van?” – kérdezte az ismeretlen személy.

A jelentés szerint miközben a Terra blokklánc tokenek értéke csökkent, Do Kwon otthona „meg nem nevezett befektetők látogatásának volt kitéve”. A Seongdong rendőrség azt is megjegyezte, hogy tovább vizsgálják a helyzetet, és „további intézkedések felülvizsgálatát tervezik”.

Olvastad már?  Rekordot döntött a bányászat nehézsège 31,251 billiós értékkel

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!