Worldcoin (WLD) technikai elemzés 04.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Worldcoin (WLD)

A Worldcoin (WLD) piaci struktúrája bikás, de rövid távon erős medvés hangulatot is mutat.

Ennek az ellentmondásnak a feloldása érdekében vetettünk egy pillantást a láncon belüli metrikákra, valamint a határidős piaci adatokra.

Mivel a Bitcoin [BTC] küzd a kilábalásért, a további volatilitás nem zárható ki.

Ezért a kockázatkezelésnek létfontosságúnak kell lennie a befektetők számára, akiknek a céljuk a magasabb időtávú keresleti zónák azonosítása kell, hogy legyen.

C

A fejlesztési aktivitás február közepe óta visszaesett, de ez március 16-a után megfordult.

Ebben az időszakban az átlagos dollárbefektetési kor (MDIA) is halványan felfelé kezdett ketyegni.

Az MDIA január második fele óta csökkenő tendenciát mutatott, miközben az árak sokszorosan felfelé tendáltak.

Ez jelezte a bikavágyat és a régi érmék újbóli forgalomba kerülését. Az emelkedés azt sugallta, hogy egy konszolidációs szakasz kezdődhet.

A 30 napos MVRV-arány negatív volt, és január 22-e óta nem látott mélypontokat ért el. Ez azt jelenti, hogy az eszköz alulértékelt.

A WLD vásárlóknak azonban más tényezőket is figyelembe kell venniük, mielőtt ebben a mélypontban vásárolnának.

C

Április 1-je óta mind a Open Interest, mind a Worldcoin árfolyama lejjebb esett. Ez medvés hangulatot mutatott, de nem a shortolás özönét. A spekulánsok inkább az oldalvonalon maradtak.

A spot CVD is erős lejtmenetben volt több mint egy hétig. Ez a spotpiacon tapasztalható folyamatos eladási nyomást tükrözte.

Mindaddig, amíg ez nem kezdett megfordulni, továbbra is valószínűsíthető volt, hogy a WLD tovább tart lefelé.

A technikai elemzés azt mutatta, hogy a 4 dolláros régió egy HTF-támogatási zóna, amelyre bikás reakciót kell várni.

Ha azonban az árak mégis eljutnának oda, a piaci struktúra már a napi időkeretben is medvés lenne.

A 78,6%-os Fibonacci retracement szint már áttörésre került. Ha a napi kereskedés 5,6 dollár alatt zár, a swing kereskedők medvés irányba fordíthatják az előítéletüket.

Az RSI az elmúlt tíz napban semleges 50-et ölelte, de az elmúlt három napban gyorsan esett. A Chaikin Money Flow szintén a -0,05-es szint alá süllyedt.

C

Együttesen erős medvés momentumot és jelentős tőkeáramlást jeleztek a Worldcoin piacokról.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!