Vörös riasztás: 5 legjobb kriptó az alkuvadászoknak – ragadd meg, mielőtt eltűnnek!

-


Vendégbejegyzés


A piac figyelemre méltó visszaesésen megy keresztül, és mindenki erről beszél. Több nagy kriptovaluta, mint például a Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Cardano (ADA), akár 7%-os csökkenést is tapasztalt.

Ez a csökkenés a szabályozási bizonytalanságoknak és a piaci korrekcióknak tulajdonítható, ami óvatosabbá teszi a befektetőket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A csökkenő tendencia ellenére egyes szakértők ezt a zuhanást stratégiai vásárlási lehetőségnek tekintik azok számára, akik a kriptopiacra szeretnének belépni vagy bővíteni pozícióikat.

Az alkuszok számára a jelenlegi piaci helyzet öt olyan kriptovalutát emel ki, amelyek potenciális sikere miatt piros készültségben vannak.

Minotaurus előértékesítése: Korai hozzáférés, meggyőző ösztönzők

Szeretnéd beindítani kriptoportfóliódat anélkül, hogy a bankot rabolná? A Minotaurus, egy feltörekvő csillag a Web3 játékbirodalomban, lehet, hogy az aranyjegyed és az 1. számú választásunk a potenciál szempontjából.

A $MTAUR, a natív tokenje 80%-os kedvezménnyel kapható az előértékesítés során, érménkénti 0,00004 dolláros áron.

Egy ilyen alacsony belépési pont mellett még egy szerény hozzájárulás esetén is ötszörös árcsökkentést lehet elérni az előértékesítés 1. szakaszában, tekintettel a 0,00020 dolláros jegyzési árra.

Ami miatt a Minotaurus kiemelkedik a többi közül

A Statista szerint 14,78 milliárd dollárt érő casual gaming iparágba belépve a Minotaurus kiemelkedik a szórakoztató játékmenetével.

A projekt egy szórakoztató labirintusnavigációs játékot kínál izgalmas kihívásokkal, amelyek leküzdésére, izgalmas játékbeli ösztönzőkkel, és elegáns látványvilággal.

Cserélj $MTAUR-t a játékon belüli valutára, hogy hozzáférj az avatár testreszabásához, minijátékokhoz, sebességnöveléshez, különleges zónákhoz való hozzáféréshez, egyedi fejlesztésekhez és ajánlási bónuszokhoz.

A Minotaurushoz való csatlakozás egyéb előnyei között szerepelnek a játékosok, és a karaktered megjelenésének testreszabása, valamint a képességeinek fejlesztése, hogy minden egyes futam különlegesebb legyen, mint az előző.

A Minotaurushoz való csatlakozás egyéb előnyei között szerepelnek a vesting-ösztönzők és az új emberek bevonásáért járó ajánlóbónuszok.

A biztonságra összpontosító csapattal és a SolidProof és a Coinsult által végzett okosszerződés-ellenőrzésekkel a projekt az átláthatóságot és a megbízhatóságot helyezi előtérbe.

Ne hagyja ki a 80%-os ajánlatot

Ragadd meg a lehetőséget, hogy csatlakozz a blokkláncjátékhoz a Minotaurus-szal, és mások előtt férj hozzá a közelgő játékfunkciókhoz. Cselekedj gyorsan, hogy 80%-os kedvezménnyel szerezd meg a $MTAUR tokeneket.

>> Vásárolj $MTAUR tokeneket 80%-os kedvezménnyel, mielőtt elfogynak! <<

Szeretnél 5%-os booster bónuszt? Használd a GAQ517 speciális kulcsot a pénztárnál. A megjelenéstől számított 48 óráig érvényes.

A Solana (SOL): Ígéretes innovációk a piaci ingadozások közepette

A következő érme a Solana (SOL). A közelmúltban jelentős csökkenésen ment keresztül: a napi grafikonokon 7%-kal, a heti grafikonokon 14,5%-kal, az elmúlt két hétben 21,3%-kal, az előző hónap során pedig 25,6%-kal esett az értéke.

Ez a visszaesés tükrözi a szélesebb körű piaci korrekciókat és a szabályozási bizonytalanságokat, amelyek számos jelentős kriptovalutára hatással voltak.

A közelmúltbeli csökkenés ellenére a Solana (SOL) továbbra is kiemelkedő szereplője a kriptopénzpiacnak innovatív technológiájának és erős fejlesztői közösségének köszönhetően.

A jelenlegi áresést sok szakértő átmeneti visszaesésnek tekinti, a fellendülés lehetőségét pedig a folyamatos technológiai fejlesztések és a növekvő elfogadás hajtja.

Előre tekintve a Solana (SOL) jövője optimistának tűnik. Az elemzők azt jósolják, hogy ha a piac stabilizálódik és a szabályozási aggályok megoldódnak, a Solana (SOL) árfolyama jelentősen visszaemelkedhet.

Az év végére a Solana (SOL) potenciális árcélja 150 dollár körül lehet, ami a nagysebességű tranzakciós képességeknek és az alacsony díjaknak köszönhető.

A Cardano (ADA): Sorsdöntő küszöbön

Következik a Cardano (ADA). Kritikus ponthoz közeledik, árfolyammozgása potenciális kilengést jelez az 1 dollár felé. Ezt a sarkalatos pillanatot a piaci hangulat és a kriptopénz szektor általános teljesítménye vezérli.

A Cardano (ADA) jelentős nyomásnak van kitéve, árfolyama jelenleg a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek között ingadozik.

A piac reakciója a közelgő fejleményekre és az általánosabb gazdasági mutatókra valószínűleg meghatározza majd a rövid távú irányát.

A Cardano (ADA) kilátásai óvatosan optimisták. Amennyiben a piaci feltételek javulnak, és a Cardano (ADA) technológiai fejlesztései teret nyernek, az árfolyam jelentősen emelkedhet.

A Cardano (ADA) potenciális optimista árcélja az év végére 1,50 dollár körül lehet, amit a Cardano (ADA) skálázhatóságra és interoperabilitásra való erős összpontosítása támogat.

Polkadot (DOT): Navigálás a kriptopiaci korrekciókban

Továbblépve, ott van a Polkadot (DOT). Az érme a közelmúltban jelentős korrekción ment keresztül, az értéke a napi grafikonokon 1,9%-kal, az elmúlt napokban pedig 5,3%-kal csökkent. Ez tükrözi a szélesebb piaci trendeket, amelyek számos jelentős kriptovalutát érintenek.

A közelmúltbeli csökkenés ellenére a Polkadot (DOT) továbbra is a kriptopénzek egyik fő versenyzője, amely egyedülálló multi-chain technológiájáról ismert, amely lehetővé teszi a különböző blokkláncok közötti átjárhatóságot.

Az innovatív megközelítés erős alapot biztosít a jövőbeli növekedéshez.

A Polkadot (DOT) jövője ígéretesnek tekinthető. Elemzők szerint a piac fellendülésével és a multi-chain technológiájának növekvő elfogadásával a Polkadot (DOT) jelentős árfolyam-emelkedést könyvelhet el.

A Polkadot (DOT) optimista árcélja az év végére 45 dollár körül lehet. A tömeges elfogadás elérése és a szabályozási nyomás kezelése azonban döntő fontosságú lesz.

Polygon (MATIC): Folyamatos növekedés a piaci volatilitás közepette

Végül az utolsó érme, amelyet érdemes megemlíteni, a Polygon (MATIC). A projektnek szembe kellett néznie a piaci volatilitással, mégis továbbra is figyelemre méltó az Ethereum teljesítményének javítását célzó megoldásai miatt, amelyek a layer 2 skálázáson keresztül javítják az Ethereum teljesítményét.

Ez segített abban, hogy a közelmúltbeli piaci ingadozások ellenére is megőrizze szilárd pozícióját.

A Polygon (MATIC) jelenlegi árfolyamhelyzete az optimizmus és az óvatosság keverékét tükrözi. Stratégiai partnerei és növekvő ökoszisztémája megerősítette piaci jelenlétét, még akkor is, ha a szélesebb piaci feltételek továbbra is kihívást jelentenek.

A Polygon (MATIC) előrejelzése a folyamatos növekedés lehetőségét sugallja. Ha az elfogadottsága tovább növekszik, és a szélesebb piac fellendül, a Polygon (MATIC) jelentős árfolyam-emelkedést könyvelhet el.

A Polygon (MATIC) optimista árcélja az év végére 3 dollár körül lehet. Ezt az előrejelzést alátámasztja a vállalat skálázhatósági megoldásokra való összpontosítása és bővülő fejlesztői bázisa.

A lendület fenntartásához azonban a piaci volatilitást és a szabályozási akadályokat kell leküzdenie.

Következtetés

A medvés trend ellenére a szakértők stratégiai vásárlási lehetőséget látnak, különösen az olyan kriptovaluták esetében, mint a Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) és Minotaurus.

Ezeket az érméket alulértékeltnek tartják, ami kiváló lehetőséget kínál a felvásárlásra, mielőtt a piac potenciálisan fellendülne.

Különösen a Minotaurus kínál vonzó előértékesítési lehetőséget a $MTAUR tokenek jelentős árengedményeivel. -80% nem történik meg minden nap!

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!