Az Ethereum társalapítója váratlan forrással próbálja magyarázni a blokkláncoknál megfigyelhető belső viszályokat.

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója azt írta a Twitteren, hogy a Tron-szimpatizánsok a Bitcoin-közösségen belül „tökéletes példája” annak, hogy a náci Németország nézetei is milyen módon néztek ki a második világháború során.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Vitalik megkérdőjelezhető hasonlattal válaszolt Udi Wrtheimer Bitcoin-aktivistának és független fejlesztőnek aki azt írta: „Tron > Ethereum”.

Vitalik azt írta:

 „Úgy látom, hogy @slatestarcodex ez a viccelődő Tron-rajongó Bitcoin-közösségen belül tökéletes példa erre.”

Emellett több fényképet is csatolt egy 2014-es cikkből, amelyet eredetileg a mára megszűnt Slate Star Codexből másolt ki, amelyet egy San Franciscó-i pszichiáter, Scott Alexander vezetett.

Az “I Can Tolerate Anything Except The Outgroup (Bármit tolerálni tudok a külcsoporton kívül) című cikk leírja, hogy Németország és Japán együtt tudtak működni, mint tengelyhatalmak, annak ellenére, hogy jelentős faji, kulturális és nyelvi ellentétek voltak a két ország között.

Amikor arról kérdezték, hogy miért ezt az összehasonlítást választotta Vitalik elmondta: „nem a népirtások iránt vagy között akart párhuzamot vonni”:

„Ez slatestarcodex hasonlata, nem az enyém, egyértelműen a történelmi helyzet kulturális tényezőiről beszélt, szó sincs népirtás iránti vágyakozásról. Sajnos Scott olyan jó leírta ezt a hasonlatot, hogy nem jutott eszembe semmi, amely jobban bemutatná ezt a helyzetet.”

Vitalik hozzátette, „komolyra fordítva a szót, ha bárki hibát talál az Ethereumban a Bitcoin-közösség szemszögéből, az a Tron esetében 100-szor súlyosabb lesz.”

„Ennek ellenére az Ethereum a halálos ellenség és a Tronra úgy tekintenek, mint egy kicsit hibbant, távoli rokonra, akivel menő dolog jóban lenni.”

Olvastad már? Bitcoin: Egy új menedék a baby boomer és X generáció számára

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok!