Vinny Lingham rövid távú bitcionárfolyam-előrejelzése

-

Vinny Lingham, a Civic vezérigazgatója. Nemrég megváltoztatta rövid távú bitcionárfolyam-előrejelzését. A gazdasági hírekkel foglalkodó Cheddarnak elmondta, hogy szerinte 3.000 dollár alá eshet a kriptopénz árfolyama.

Olvastad már? Coinbase-reklámot csináltak hackerek egy Twitter-oldalból

Egy interjúban korábban azt jósolta, hogy a BTC/USD-árfolyam 3.000 és 6.000 dollár között fog mozogni az elkövetkezendő hónapokban, amely után hatalmas zuhanás vagy kitörés várható.

 

„A valóság az, hogy oldalazva fog mozogni 3 és 5 ezer dollár között egy-két hónapig, amíg megtalálja, melyik irányba is induljon el.” Hozzátette:
„Amikor megtalálja a saját irányát azt követve fog kitörni vagy bedőlni.”

Lingham azután nyilatkozta ezt, hogy a bitcoin elvesztette 4.000 dolláros árfolyamát a csütörtöki 250 dolláros esés után.
Ez a megújult ingadozás számos eseménytelen nap után történt, a zuhanás számos, a hét alatt összegyűlt növekedést tett semmissé.
Az altcoinok még hevesebben reagáltak a bitcoin árfolyamesésére, a piaci érték szerinti első húsz kriptopénz több mint 26%-ot esett az elmúlt 24 órában.

A Civic saját tokenje, a CVC nagyon sok másik 2017-es ICO-tokennel együtt jelenleg jóval a kibocsátási ára alatt mozog, de Lingham szerint ez nem jelent problémát a cég számára.

„Nagyon enyhén érintett bennünket” – mondta el – „fogtuk az ICO alatt szerzett tőkénket és készpénzre váltottuk, szóval sokkal kevésbé érintett minket az árfolyamzuhanás, mint másokat. Akik bitcoinban vagy etherben tartották az összegyűlt pénzüket, hatalmas összegeket buktak.”

Számos egyéb forrás is a bitcoin további árfolyamzuhanását vetíti előre, például Tone Vays, aki egy veteránnak számító pénzügyi kereskedő, 1.300 dollár alá jósolta a bitcoin decemberi árát.
Forrás: cointelegraph.com

 Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!