USDT váltására bíztatja a Binance a felhasználóit

-

A tőzsde európai banki partnere felfüggeszti a szolgáltatásait a platform részére, a Binance így arra bíztatja a felhasználóit, hogy a tőzsdén tartott EUR valutájukat mihamarabb váltsák át USDT tokenre.

A Paysafe, a tőzsde banki pénzügyeit kezelő európai pénzintézet bejelentette, hogy felfüggeszti a Binance számár végzett szolgáltatásait, határidőnek pedig október 31-ét jelölte meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezután nem lesz lehetőség arra, hogy euróban fizessen be valaki pénzt a tőzsdei fiókjába.

A jelentések szerint a lépés egyelőre csak a befizetéseket érinti, a tőzsdéről való kiutalás továbbra is zökkenőmentesen zajlik majd, a Binance mégis arra inti az ügyfeleit, hogy előre készüljenek fel a változásokra.

A tőzsde azt is elmondta szeptember 28-án, hogy a Paysafe felhasználók számára megszűnteti a spot piaci EUR párokon való kereskedést, a nyitott ügyleteket pedig le is zárta. A Binance Convert szintén kivezeti az EUR váltás lehetőségét.

A Paysafe szeptember 25-én függesztette fel az euró-alapú befizetéseket a tőzsde számláira.

Ezelőtt a cég intézte a fiat valuták be- és kifizetését az európai felhasználók esetén, az EU-s SEPA banki átutalásokat.

A tőzsde elmondta, hogy már dolgoznak az új üzleti partnerek integrálásán, akik intézni tudják a fiat valuták kezelését.

Szeptember 27-én a Binance francia leányvállalata sürgette a felhasználóit, hogy a fiat számláikon lévő pénzt váltsák át kriptopénzekre.

A nyugati országokban nem ez az első eset, hogy a Binance pénzügyi jellegű akadályokkal szembesül.

A Paysafe idén májusban szüntette meg a brit font támogatását, mivel az Egyesült Királyság hatóságai aggodalmaikat fejezték ki a tőzsde működésével kapcsolatban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőzsde júniusban jelentette be, hogy leállítja a hollandiai üzletágát, majd egy héttel később ugyanezt a bejelentést tette a belga részlegéről is.

Most szeptemberben viszont hivatalosan is megosztották a nagyközönséggel, hogy a belga felhasználók számára ismét lehetővé teszik a regisztrációt.

Olvastad már? A ChatGPT szerint ekkor lehet 1 dollár az XRP árfolyam, egy másik token jobb választás lehet?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet érdemes...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!