Uniswap (UNI) technikai elemzés 06.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

A jelenlegi Uniswap árfolyama 4,41 dolláron áll, az elmúlt 24 órában 38.955.490 dolláros forgalmat bonyolítottak le.

A 2.560.490.451 dolláros piaci kapitalizációval és 24-es piaci rangsorral 0,94%-os csökkenést mutat az elmúlt 24 órában.

Ha megnézzük a mai piaci aktivitást 2023. június 20-án, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a medvék újra felbukkantak, ami miatt az árfolyam ismét alacsonyabb szinten kereskedik.

Egy hétnyi bikás dominancia után megfordult a kocka, és a lefelé irányuló mozgás érvényesült.

Az árfolyam mostanra 4,41 dollárra esett vissza a sikeres medvés kísérletnek köszönhetően.

Az óránkénti árfolyamgrafikon megerősíti a további csökkenés lehetőségét.

Figyelemre méltó, hogy a medvék 2023. június 17. óta erősödnek, amint azt a grafikon is ábrázolja, ami a hullámzó ármintázat lefelé tartó pálya felé történő elmozdulását jelzi.

Az Uniswap árfolyamát napi időkeretben vizsgálva jelentős medvés aktivitást figyelhetünk meg, ami ma figyelemre méltó csökkenést eredményezett.

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a medvék megtartják az irányítást, és a jelenlegi 4,41 dolláros szintnél is lejjebb hajtják az árat.

A bikák, akik az elmúlt héten sorozatos győzelmeket arattak, most védekező pozícióban találják magukat.

A mozgóátlag (MA) a 4,43 dolláros árszint alatt áll a napos árfolyamgrafikonon.

A volatilitás csökkent, a Bollinger szalagok átlaga most 4,57 dolláron pihen, bár még mindig viszonylag magas szinten.

A felső Bollinger sáv 5,15 dolláros pozíciót ér el, míg az alsó érték 3,98 dolláron állapodik meg.

A Relatív Erősség Index (RSI) 40-es szintek körül mozog, ami eladási aktivitást jelez, és lefelé mutató görbét mutat.

uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!