Uniswap (UNI) technikai elemzés 04.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap (UNI)

Az Uniswap (UNI) egy magasabb időtávú valós értékű rést töltött ki a grafikonokon. A mély retracement azt jelentette, hogy a befektetők további veszteségektől tarthatnak.

A releváns mérőszámok mélyebb vizsgálata viszont azt mutatta, hogy a befektetőknek ehelyett lelkesedniük kellene.

A Bitcoin (BTC) bikafutása a halving után még nem kezdődött el, és volt némi vita arról, hogy mikor fog megérkezni. Egy csendes nyár több időt adhat a vevőknek az UNI felhalmozására.

Az UNI 2022 májusától 2024 február közepéig egy tartományon belül kereskedett. Ez a tartomány 3,7 és 7,8 dollár között mozgott, és alig több mint 21 hónapig tartott.

Márciusban a rally elérte a 17,06 dollárt, egy olyan szintet, amelyen az UNI utoljára 2022 januárjában kereskedett.

A 3 napos időkeretben (szürke doboz) a valós érték rés kitöltődött, és az UNI még lejjebb süllyedt, 5,9 dollárig. Ez ugyan nem volt ideális, de ez nem jelenti azt, hogy egy jelentős rally most már lehetetlen.

A közel kétéves tartományból való kitörés és a korábbi tartományi csúcsokra való visszalépés fantasztikus vételi lehetőséget jelentett.

A Fibonacci-szintek azt mutatták, hogy a 24 dollárnál lévő 61,8%-os kiterjesztési szint a következő hónapok célpontja. Ez 200%-os nyereséget jelentene.

A potenciális altcoin-szezon azt jelentette, hogy a jelenlegi ciklus vége felé még nagyobb nyereségek jöhetnek.

Kiemelkedő volt a növekvő fejlesztési aktivitás. Az elmúlt hat hónapban új csúcsot ért el.

Az aktív címek száma megtorpant, de együttesen azt mutatták, hogy a hosszú távú UNI-tulajdonosoknak van okuk az optimizmusra.

Az átlagos dollárban befektetett életkor március óta magasabbra kúszott, miközben az árak csökkentek. Ez a felhalmozódás jele volt.

Az Open Interest január vége óta a legalacsonyabb volt. Ez ismét azt mutatta, hogy a piac megtisztította a gyors rövid távú rallyt kereső spekulánsokat.

Ez egészséges lehet hosszú távon, mivel úgy tűnt, hogy a jelenlegi fellendülést az azonnali kereslet hajtotta.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!