Figyelem! Az alább olvasható cikk a hongkongi Bexplus.com kriptotőzsde fizetett sajtóközleménye. Bármely cikkben szereplő esetlegesen téves információért a Kriptoworld.hu felelősséget nem vállal! Kereskedés és fióknyitás/regisztráció előtt mindenképp javasolt a fokozott óvatosság, a kereskedésben való jártasság, és a tőkeáttételes kereskedés kockázatainak felmérése.

Regisztrálj most, és legyen tiéd a 100 dolláros bónusz (abban az esetben, ha pénzt helyezel be), illetve a 10 dolláros regisztrációs bónusz (ingyen!). Jelentkezéshez vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Az utóbbi pár hónapban a befektetők világszerte izgalomba jöttek a bitcoin szó hallatára: vajon új magaslatokba szökhet a 2017-es rekordárfolyam után? A kriptopénz azonban 13 000 dollárról 10 000-re esett, újonnan pedig a 7000 dolláros szintet súrolja. A piac tehát nem túl kecsegtető, a bitcoin árfolyama mégis duplája az év eleji értéknek.

Akárhogy is, azok a kriptorajongók, akik azt remélték, hogy minél kevesebb idő alatt hozhatják ki a maximumot befektetéseikből, nem viseltetnek túl pozitív érzelmekkel a kriptopénzek iránt.

A legutóbbi trend alapján a bikafutam továbbra sem egészen biztos. Épp ilyenkor van itt az ideje regisztrálni a Bexpluson: tőkeáttételes kereskedéssel, illetve határidős ügyletek segítségével a kereskedők még a nagyon stabil, vagy összeomlásban lévő piacon is profitálhatnak.

A bitcoinin túl a Bexpluson minden mainstream altcoin elérhető. A cikk írásakor a befektetők etherrel, litecoinnal, XRP-vel, valamint EOS-szal is kereskedhetnek a platformon. Megjegyezzük azonban, hogy a legtöbb tőkeáttételes kereskedést lehetővé tévő tőzsdéhez hasonlóan a Bexplus is csak bitcoint fogad el pénzbehelyezés esetén.

Regisztrálj és kereskedj még ma

Regisztráció után (amely egyszerű, nem igényel ügyfél-azonosítást, és nem tart tovább 5 percnél), minden készen áll, hogy hozzáfogj a kereskedéshez.

Ha még sosem próbáltál tőkeáttétellel kereskedni (amely merőben eltér a hagyományos spot kereskedéstől), a valódi kereskedés helyett próbáld ki inkább a demo fiókot, amely 10 „játékbitcoint” bocsát a rendelkezésedre.

A szimulátorfiókon való kereskedés teljesen autentikus élményt nyújt, attól eltekintve, hogy ebben az esetben nem szükséges díjakat fizetni (0,075% a BTC/USD kereskedési párra).

Ezen felül a Bexplus saját enciklopédiájában oktatóanyagokat is találsz. Továbbá természetesen megéri elolvasni a kereskedési szabályokat egy pozíció megnyitásakor.

Miben más a Bexplus, mint a hagyományos tőzsdék?

A Bexplus a kriptoderivátumok tőzsdéje. A felhasználók nyithatnak long (az eszköz megvásárlása, mivel értéke várhatóan növekedni fog) vagy short (az eszköz eladása, mivel értéke várhatóan csökkenni fog) pozíciókat.

Ha például tegyük fel, biztos vagy benne, hogy a bitcoin értéke 100 dollárral fog növekedni, egy bitcoin ára 8100 dollár lesz, a nyitó árfolyam pedig 8000. Ha megnyitsz egy 0,1 BTC értékű pozíciót, és az előrejelzésed helyesnek bizonyul, 1 százalékos haszonnal zársz, amint az árfolyam eléri a 8100 dollárt.

Az 1 százalékos profit nem hangzik túl hatékony befektetési megtérülésnek. Éppen ekkor jelent megoldást a tőkeáttétel. Ennek segítségével maximalizálhatod a bevételeidet.

A tőkeáttétel egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kvázi pénzt kölcsönözz a tőzsdétől, így lehetőséged nyílik kevesebb befektetésből nagyobb volumenű kereskedést folytatni.

A Bexplus 100-szoros tőkeáttételt tesz lehetővé, amely azt jelenti, hogy 1 százalékos növekedésből 100 százalékos profitot termelhetsz. Ez nagyon hatékony módja, ha épp egy medve piac közepén vagyunk, a volatilitás szintje pedig alacsony.

Ennek ellenére sosem szabad elfeledkezni arról, hogy tőkeáttétel esetében a kockázat is ugyanilyen mértékben nő, vagyis 1 százalékos csökkenés esetén akár a teljes vagyonodat is elveszítheted.

A short pozíciók nyitása megegyezik a long pozíciókéval, azzal a különbséggel, hogy az árfolyam más irányára fogadsz.

Bexplus: tőzsde, tele bónuszokkal

A cikk írásakor minden új felhasználónak lehetősége nyílik megszerezni a speciális „kezdő jutalomcsomagot”, amely magában foglal egy 100 dolláros letétbónuszt, egy 10 dolláros regisztrációs bónuszt (ez ingyenes, mindössze regisztrálni kell, és meg kell kezdeni a kereskedést), és 10 százalékos kedvezményt a jutalékból.

Non-stop ügyfélszolgálat, affiliate-program

Amikor értékes kriptoeszközökkel kereskedsz, fontos, hogy mindig rendelkezésedre álljon egy olyan segítőkész ügyfélszolgálat, amely bármely felmerülő problémát meg tud oldani.

A Bexplus a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatot működtet a platformon belül, e-mailen keresztül, valamint egy Telegram-csoport formájában.

A Bexplus idén októberben mutatta be affiliate programját. Meghívólinkek megosztásával az aktív felhasználók a meghívott személyek kereskedési jutalékának akár a felét is megkaphatják.

A platform testre szabható tarifát és rugalmas VIP-ügyfélszolgálatot is biztosít affiliate partnereinek.

Csatlakozz a Bexplus közösségéhez:

Weboldal: www.bexplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.