A vállalkozás székhelyén – a gazdagréti Budawest irodaházban újabb kriptoautomatával bővült a magyar ATM-ek listája. A hazai kriptopénzváltó gépek számának robbanásszerű növekedését alig bírjuk nyomon követni.

A MrCoin ezzel már 4 budapesti helyszínen van jelen: eddig a Doblo Wine & Barban, a Barcraft Nyugatiban és Barcraft Budában is válthattunk pénzt rajtuk keresztül.

Az ATM hétfőtől vasárnapig 6:00 és 22:00 között vehető igénybe. Támogatja a bitcoin, bitcoin cash és litecoin kétirányú váltását, illetve az ethervásárlást. Vásárláskor fiat valutaként eurót és forintot is elfogad, eladáskor azonban csak forintban kérhetjük a kriptopénz ellenértékét.

 

 

 

 

 

 

 

Ether esetében legalább 1000, a többi kriptó esetében pedig legalább 2000 forint értékben szükséges váltani.

A maximális korlátok ügyfél-azonosítási szintenként eltérőek: anonim módon napi 60 000, telefonszámos azonosítással napi 300 000, személyazonosító igazolvány és telefonszám megadásával pedig napi 3 millió forintnyi kriptopénz vásárolható vagy adható el legfeljebb.

A díjszabás átlagosnak mondható: a Coin ATM Radar adatai szerint ez átlagosan 5,2%-ot jelent vásárlás, illetve 4,5%-ot eladás esetében. A helyszínen 30 perces ingyenes parkolási lehetőség is igénybe vehető.

Az ATM-ről a Coin ATM Radaron tudhattok meg még többet.

Kriptováltás személyesen

Aki fél az ATM-ektől vagy az online vásárlástól, esetleg újonc, és tanácsokra lenne szüksége, annak a MrCoin szintén kínál lehetőségeket. Irodájukban előre egyeztetett időpont szerint a személyes váltás sem akadály a számukra.

Ennek feltétele, hogy a váltandó összeg értéke legalább 500 000 forint (vagy ennek megfelelő euró) legyen.

A szolgáltatás online megrendelés feladása alatt, a „készpénzbefizetés irodánkban” kiválasztásával vehető igénybe, fontos azonban, hogy az ügyfélszolgálattal előre egyeztessük, hogy mikor érkezünk.

A MrCoin-iroda, illetve az új ATM címe: 1118 Budapest, Rétköz utca 5.


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok!