Új kripto-ATM-et helyezett üzembe a MrCoin Budapesten

-

A vállalkozás székhelyén – a gazdagréti Budawest irodaházban újabb kriptoautomatával bővült a magyar ATM-ek listája. A hazai kriptopénzváltó gépek számának robbanásszerű növekedését alig bírjuk nyomon követni.
A MrCoin ezzel már 4 budapesti helyszínen van jelen: eddig a Doblo Wine & Barban, a Barcraft Nyugatiban és Barcraft Budában is válthattunk pénzt rajtuk keresztül.
Az ATM hétfőtől vasárnapig 6:00 és 22:00 között vehető igénybe. Támogatja a bitcoin, bitcoin cash és litecoin kétirányú váltását, illetve az ethervásárlást. Vásárláskor fiat valutaként eurót és forintot is elfogad, eladáskor azonban csak forintban kérhetjük a kriptopénz ellenértékét.


 
 
 
 
 
 
 
Ether esetében legalább 1000, a többi kriptó esetében pedig legalább 2000 forint értékben szükséges váltani.
A maximális korlátok ügyfél-azonosítási szintenként eltérőek: anonim módon napi 60 000, telefonszámos azonosítással napi 300 000, személyazonosító igazolvány és telefonszám megadásával pedig napi 3 millió forintnyi kriptopénz vásárolható vagy adható el legfeljebb.
A díjszabás átlagosnak mondható: a Coin ATM Radar adatai szerint ez átlagosan 5,2%-ot jelent vásárlás, illetve 4,5%-ot eladás esetében. A helyszínen 30 perces ingyenes parkolási lehetőség is igénybe vehető.
Az ATM-ről a Coin ATM Radaron tudhattok meg még többet.

Kriptováltás személyesen

Aki fél az ATM-ektől vagy az online vásárlástól, esetleg újonc, és tanácsokra lenne szüksége, annak a MrCoin szintén kínál lehetőségeket. Irodájukban előre egyeztetett időpont szerint a személyes váltás sem akadály a számukra.

Ennek feltétele, hogy a váltandó összeg értéke legalább 500 000 forint (vagy ennek megfelelő euró) legyen.
A szolgáltatás online megrendelés feladása alatt, a „készpénzbefizetés irodánkban” kiválasztásával vehető igénybe, fontos azonban, hogy az ügyfélszolgálattal előre egyeztessük, hogy mikor érkezünk.
A MrCoin-iroda, illetve az új ATM címe: 1118 Budapest, Rétköz utca 5.

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!