Donald Trump azt akarja, hogy az USA uralja a Bitcoin bányászatot, számos Chainlink tulajdonosok vonzódnak egy új DeFi projekthez – tudd meg, miért

-


Vendégbejegyzés


Nemrégiben Donald Trump a Truth Social oldalon azt írta, hogy szeretné, ha az összes megmaradt Bitcoin (BTC) az USA-ban lenne előállítva.

Ezzel az USA uralni tudná a BTC-bányászat világát.

Mindeközben sok Chainlink (LINK) tulajdonos a DTX Exchange (DTX) felé fordul – ez a 2. szakaszban lévő előértékesítési szenzáció, amely 2024-ben 100-szorosára nőhet. Lássuk, mi teszi ezt a DeFi érmét olyan vonzóvá.

Bitcoin (BTC): Donald Trump egy jelentős nyilatkozatával

Habár korábbi elnöksége alatt kritizálta a Bitcoint (BTC), úgy tűnik, Donald Trump megváltoztatta a véleményét erről a kriptóról.

A közelmúltban az elnökjelölt a Truth Social oldalon posztolta, hogy azt szeretné, ha az USA uralná a Bitcoin-bányászatot.

Azzal a lehetőséggel, hogy az összes fennmaradó BTC az USA-ban kerülhet előállításra, e kriptó jövője nagyon fényesnek tűnik.

Ha a Bitcoin kriptó értékéről van szó, akkor csak az elmúlt évben több mint 150%-ot emelkedett.

A BTC ráadásul a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, miközben 15 technikai indikátorral rendelkezik a vételi zónában.

Mindezek a bikás Bitcoin hírek és mutatók miatt a szakértők 84 000 dollárra való emelkedést jósolnak 2024 második negyedévének vége előtt.

A Chainlink (LINK): Az elemző továbbra is bikás

Időközben a Chainlink (LINK) egy DeFi érme, amely a címlapokra került ebben a témában.

Nevezetesen, a Chainlink árfolyama közel 200%-kal nőtt az YTD diagramon, a CoinMarketCap adatai szerint.

A Rags to Riches szerint ez a bikás trend ennek a DeFi kriptónak a esetében folytatódhat. Az X posztja azt állítja, hogy a LINK 120 dollárig emelkedhet ebben a kripto bikafutásban.

Donald Trump
Forrás: X

A Chainlink érme technikai elemzése szintén bikás. A LINK esetében például 12 technikai indikátor villog zöld színben, miközben a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik.

A piaci elemzők ennek eredményeképpen a Chainlink árfolyam-előrejelzéseikben 2024 második negyedévében 22 dollárra történő növekedést prognosztizálnak.

DTX Exchange (DTX): DeFi projektek egyike

A DTX Exchange (DTX) egyedi kereskedési megközelítése miatt keltette fel a kripto közösség figyelmét.

A CEX és a DEX kombinálásával a DTX Exchange páratlan alkalmazkodóképességet és tekintélyt biztosít a felhasználóknak.

Ezen a hibrid modellen keresztül a kereskedők több mint 120 ezer különböző eszközhöz férhetnek hozzá a részvények, a Forex és a kriptovaluták közül, mindezt egy helyen.

A DTX Exchange egyik figyelemre méltó jellemzője a nagy tőkeáttételű opciók, ahol a kereskedők akár 1000-szeresére is felerősíthetnek.

Ezzel jelentős profitpotenciál nyílik meg azon kereskedők számára, akik maximalizálni szeretnék a hozamukat.

Továbbá, míg sok platform, mint például a Binance lemond az adatvédelemről, a DTX Exchange éppen ezt biztosítja a regisztrációs KYC-ellenőrzés megszüntetésével. Így mindenki névtelenül kereskedhet.

A DTX token a DTX Exchange ökoszisztéma szíve. E DeFi érme birtoklása számos előnyt kínál, többek között csökkentett kereskedési díjakat, kormányzati szavazati jogokat és még sok mást.

Ráadásul, aki az előértékesítés során 100 dollár értékben vásárol DTX-et, részt vesz egy 1 millió dolláros nyereményjátékban, amelynek tíz nyertese lesz.

Nagyszerűen indult a DTX Exchange előértékesítése, amely eddig több mint 690 ezer dollárt gyűjtött össze, és várhatóan 2024. június végéig eléri az 1 millió dollárt.

Ennek a DeFi érmének az ára jelenleg 0,04 dolláron áll a 2. szakaszban – ez 100%-os emelkedés a 0,02 dolláros induló árhoz képest.

Azonban a szakértők további 100-szoros emelkedést jósolnak, amint egy Tier-1 CEX 2024 harmadik negyedévében listázza a DTX-et.

A DTX Exchange túlszárnyalja majd a Bitcoint és a Chainlinket?

Donald Trump azon kísérletével, hogy az USA-t a Bitcoin-bányászat tekintetében a legerősebb országgá tegye, változások várhatóak a kriptopiacon.

A Chainlink egyike a sok sikeres projektnek; a kereskedők azonban új lehetőségekre, például a DTX Exchange-re helyezték át a hangsúlyt.

A DTX-nek alacsony a piaci kapitalizációja, és számos trillió dolláros pénzügyi piachoz kötődik, például a 133T dollár értékű kötvényekhez.

Emiatt ez a DeFi érme gyorsabban és magasabbra fog emelkedni, mint társai. Ha DTX-et szeretne vásárolni, kövesse az alábbi linkeket.

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!