TRON technikai elemzés 05.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

TRON

A TRON 2023-ban jól teljesített a piacon. Márciusban a 0,07 dollárról 0,055 dollárra történő visszalépés tíz nap alatt 22%-os esést jelentett.

A bikák azonban lassan visszaküzdötték magukat, és azóta folyamatos nyereséget értek el.

Az ő feltartóztathatatlan menetelésük felfelé a TRX szintről szintre lápett az ellenállásról a támaszra.

A cikk írásakor az árak egy olyan ellenállási sáv küszöbén álltak, amely felett a TRX 2022 júniusa óta nem kereskedett.

A napi idősíkon a piac szerkezete bikás volt. Ez elfogultságot adott a TRX számára az elemzés felé haladva az alacsonyabb időkereteken.

A 4 órás diagram azt mutatta, hogy a bikás törés a 0,067 dollárnál továbbra is ellenállásként működött.

Eközben a  ellenállás a február 20-i 0,07-0,073 dollárnál lévő ellenállás továbbra is medvés erősség maradt.

A grafikonok kinagyítása megmutatta, hogy ez a szint már 2022 júliusában és augusztusában is ellenállásként működött a TRON számára.

Az elutasítás aztán november közepén a TRX 0,046 dollárig zuhant, miután az FTX hírek végigsöpörtek a piacon.

A magasabb mélypontok kialakulása azóta, és különösen az elmúlt hónapban, azt mutatta, hogy a bikáknak van erejük a piacon.

A cikk írásakor a TRX egy 0,067 dollár és 0,071 dollár közötti sávban kereskedett.

Az RSI 57-es szinten mozgott, és jelentős felfelé irányuló lendületet mutatott. A CMF +0,12 volt, ami nagy tőkeáramlást mutatott a piacra.

Mindazonáltal a 0,071-0,073 dolláros régióba való elmozdulás jó eséllyel visszautasításra kerül, és a bikáknak óvatosnak kell lenniük a kitörés megvásárlásának kísérletével.

tron

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!