A Binance tokenje jól reagált a bejelentésre, hogy a tőzsde 1 milliárd dolláros fejlesztési alapot indít blokkláncos projektek számára.

A grafikonon pedig egy klasszikus bikás mintázat rajzolódik ki, 560 dolláros célárral.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A „cup and handle” néven ismert formáció először egy U-alakú vonalat rajzol ki, ez a „cup”, majd egy eső ék adja a „handle” mintát. A kitörés ebből tipikusan felfelé szokott megtörténni, a célár pedig a minta felső kezdőpontjánál van.

A BNB token pontosan ezt rajzolta most ki a grafikonján, a legfrissebb árfolyammozgások pedig elhozták a felfelé történő kitörést is, így megnőttek az esélyek, hogy továbbra is a bikáké a főszerep.

Forrás: TradingView.com

Ennek eredményeképpen az elemzők az 560 dolláros célár közelébe várják az árfolyamot.

Ha viszont az ár letöri a támaszt, és 437 dollár alá esik, az persze érvényteleníti az egész elképzelést.

Fundamentumok

A BNB árára kifejezetten jó hatást gyakorolt, mikor a BSC, a Binance Smart Chain bejelentette, hogy 1 milliárd dolláros fejlesztési alapot indít kriptós projektek számára.

Ebből 300 milliót kifejezetten a Binance Smart Chain dappjaira szán.

A kereskedők általában jó jelként értékelik az ilyen kezdeményezéseket, amelyek az árfolyamot is felfelé tolhatják.

A fejlesztők ilyenkor még jobban motiváltak, hogy az adott hálózatokon dolgozzanak, ez szintén növeli a tokenek iránti igényt. Október elején a Solana jelentett be 5 milliós díjazású fejlesztési versenyt, a SOL tokenek ára ennek hatására 35%-ot emelkedett. A BNB pedig a jelek szerint hasonló spekulációk tárgya lett.

A Santiment adataiból kiderül, hogy a BNB tokeneket halmozni kezdték a nagy tárcák, amelyek már most is milliós értékben tartanak azokból.

A BNB bálnák az elmúlt két hét során 412 ezer tokent vásároltak fel, 8,7%-kal növelve a készleteik mennyiségét.

A nagybefektetők ráadásul annak ellenére csinálják ezt, hogy több országban is a szabályozók célkeresztjébe került a tőzsde.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Az USA esetében még nagyobb befektetési alapok is felfüggesztették a tőzsde használatát, mivel az állami hatóságok vizsgálatokat indítottak a Binance ellen.

Olvastad már? A bitcoin növekedése ellenére éves mélyponton van az érdeklődés

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Credit: BeatingBetting.co.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.