Már 6 városban, 16 helyszínen várnak bitcoin automatával

Az első CoinCash-Bitcoin-ATM 2017 novemberében érkezett, egy évvel később pedig a magyar startup már 5 ATM-et üzemeltetett országszerte.

Most, alig több mint két évvel az elindulásuk után, már a 16. váltógépüket ünnepelik – tovább gyarapítva ezzel Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózatát.

Az ügyfelek felől érkező folyamatos, Bitcoin-ATM-eket illető megkeresések miatt már ők sem tudtak ellenállni a kísértésnek. Tudták: ha eleget akarnak tenni az elvárásoknak, növelniük kell a bitcoin, litecoin és ether vásárlására alkalmas gépek számát. Ezek főként Budapesten kerültek kihelyezésre, a győri, debreceni, pécsi és szegedi automaták mellé viszont most egy miskolcit is szolgálatba állítottak.

A szintén forgalmas online felületről sem szabad elfeledkeznünk. Ez szintén jelentős fejlődéseken ment át a közelmúltban, így azok, akik inkább az online bitcoinvásárlást preferálják, a hu.coincash.eu-n már kripto és kripto között is tudnak váltást indítani – erről bővebben itt olvashatsz

Hol van Bitcoin-ATM? 

Budapesten több ponton találsz egy- és kétirányú BTC-ATM-eket. Az újak a Westendben, az Allee-ban, az Arénában és az Árkádban kaptak helyet, ezekről azonban a cikk alján találsz egy pontos listát. 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt hetekben ennyi új helyen kezdhettük meg kriptovaluták forgalmazását és ATM hálózatunk tovább bővült. Különösen örülünk a Konzolvilággal kötött stratégiai megállapodásunknak, hiszen eddig tapasztalataink alapján úgy láttuk, hogy az online és konzol játékok szerelmesei kifejezetten nyitottak a kriptovaluták világára”– árulta el Mogyorósi Attila, a CoinCash ügyvezetője.   

Az alábbi listában megtalálod a Bitcoin ATM-ek címét és nyitvatartását. Ha az érdekel, hogy az adott automata vásárlásra vagy vásárlásra és eladásra is alkalmas-e, akkor kattints a címen található linkre! 

Forrás: Coincash.eu