Tony Hawk deszkapályát nyit a Sandbox metaverzumában

-

Tony Hawk a világ legismertebb gördeszkásának számít, és úgy tervezi, hogy felépít egy deszkaparkot a metaverzumban.
Ehhez együttműködésbe kezdett a Sandbox és az Autograph csapatával, és saját gördeszkákat is ki fog bocsátani NFT-ként. Ezek majd használhatók is lesznek a Sandbox világában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Autograph alapításában Tom Brady is részt vett, hogy karrierjének híres momentumait NFT formájában örökíthessék meg, ezek a tokenek pedig szintén szerepet kapnak a Sandbox metaverzumában.
Hawk esetében nem a deszkapark az első megmozdulás a web3 terén, korábban is közreműködött már több kollekció létrehozásában, ráadásul ezek között olyan is van, amely valódi, fizikai gördeszkával lett összekapcsolva.

„Mindig is rajongtam az új technológiákért, az első videójátékokért, vagy éppen az első olyan számítógépekért, amelyekkel animációkat lehetett létrehozni. Lenyűgöz a metaverzum, és izgalmasnak találom, hogy a deszkás kultúra egy részét végre elvihetjük a Sandbox világába.”

A deszkás kifejezetten korai bitcoin-támogatónak számít, elmondása szerint még a Silk Road, egy azóta bezárt online piactér kapcsán hallott róla, 2012-ben.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A celebek és a márkák egyre jobban érdeklődnek

Az Ethereum hálózatán működő Sandbox platformja egyre népszerűbb a hírességek, sportolók, és a különböző márkák között, egyre nagyobb számban indítanak valamilyen projektet, dobnak piacra terméket azon keresztül, hogy kísérletezzenek a lehetőségekkel.
Olyan nevek tűntek már fel, mint Snoop Dogg, az Adidas, a The Walking Dead, a Jamiroquai, vagy éppen a Playboy.
Az Ubisoft és a Squar Enix több védjegyes termékét is bevezette a világba, így a Sandboxban már létezik a Rabbids és a Dungeon Siege is.
A vállalat nemrégiben újabb befektetői kört zárt, amely során 400 millió dolláros tőkéhez jutottak, a céget pedig 4 milliárd dollárra értékelték.
Ez viszont még csak papíron történt meg, és ezért nem látszik a hatása a fejlesztéseken.
A legutóbbi tényleges tőkebevonás tavaly novemberben történt, akkor 93 millió dollár befektetői tőkéhez jutott a Sandbox.

Olvastad már? KuCoin-vélemény – biztonságos és legális kriptotőzsde 2022-ben?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!