Tom Lee, a Fundstrat Global Advisors társalapítója csütörtökön elmondta, hogy jelenleg a kriptopiac túlságosan „alattomos” ahhoz, hogy bárki aktívan bitcoinnal kereskedjen.

Lee a Yahoo Finance On The Move műsorában szerepelt. Elmondta, hogy nem lepte meg az elmúlt pár nap piaci mozgása – a bitcoin három nap alatt 21%-ot esett, ezzel 8000 dollár alá is bement az értéke – annak ellenére, hogy egyes becslések szerint idén akár 40 000 dollárra is felmehet a kriptovaluta ára.

Irányzatok nélküli részvénypiacok

Elmondása szerint korábban már említette, hogy egy irányvonalak nélküli amerikai tőzsdepiac kihathat a bitcoin teljesítményére és az S&P 500 piaci indexnek új szintre kell emelkednie, mielőtt kitörhetne a bitcoin.

Lee továbbra is pozitív a bitcoinnal kapcsolatban. Azt mondta, hogy a hosszú távú tulajdonosoknak nincs miért aggódniuk, csakis az aktív kereskedőknek van mitől félniük a jelenlegi ellenséges piaci viszonyok miatt.

Elmondta:

 „Ha valaki jelenleg bitcoinnal kereskedik, az nagyon alattomos.”

A bitcoin árfolyama hamarosan próbára teheti a 7500 dolláros támogatási szintet

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂