További hat európai országban vált elérhetővé a Coinbase Visa kártyája, mellyel a felhasználók egy rugalmas fizetési rendszerrel költhetik el kriptopénzeket.

A piacvezető Coinbase kriptotőzsde bejelentette, hogy a legnagyobb európai országokban már elérhető Visa betéti kártyájuk.

A Coinbase Visa betéti kártyával online és fizikai vásárlásokat is lebonyolíthatunk olyan cégeknél, melyek elfogadnak Visa-kártyát. Készpénzt is felvehetünk vele bankautomatákból, egyetlen érintéssel.

Ez az új betéti kártyás fizetési rendszer csakis a Coinbase mobilalkalmazásán keresztül lesz elérhető. A bitcoin mellett etherrel és litecoinnal is fizethetünk.

Zeeshan Feroz, a Coinbase UK vezérigazgatója egy CNBC-nek adott interjúban elmondta, miszerint a Visa-kártya célja, hogy felhasználóit egy rugalmas fizetési rendszerbe integrálja.

Mint mondta:

„Bevásárolhatsz bitcoinnal, aztán vehetsz egy kávét litecoinnal.”

Zeeshan Feroz nem osztott meg túl sok részletet a kártyákról, de azt mondta, hogy a fintech cég már „bőven meghaladta” azt az 1000 felhasználót, akik a kezdetben ingyen kaptak kártyát.

A Visa-kártyákat az brit PaySafe fizetésfeldolgozó cég adja ki. A PaySafe-fel kötött üzleti megállapodás keretében a Coinbase kezelési költség fejében a felhasználók kriptopénzeit fiatra váltja.

A Coinbase tőzsde

A tőzsde eredetileg az Egyesült Királyságban indult, de mára székhelye San Francisco városába tevődött át. A tőzsdefranchise több mint 150 milliárd dollárnyi kriptováltásért felelős.

A tőzsde 42 országban érhető el, és több mint 2 millió felhasználóval rendelkezik.

A Coinbase nemrég bejelentette, miszerint partnerségre lépett a Binance-szel, hogy elérhetővé tegyék a betéti kártyás fizetéseket az oldalon.

Ez a szolgáltatás további hat országban vált elérhetővé:

Franciaországban, Németország, Spanyolország, Olaszország, Írország és Hollandia.

A Visa blokklánckampánya

A nemrég indult Visa B2B (üzlettől-üzletig) kapcsolati háló több mint 30 kereskedési szinten és világszerte több mint 90 piacon elérhető.

A Visa Inc. nemzetközi kampányának hatására áprilisban a Coinbase megkezdhette a Visa kártyák kiadását Egyesült Királyságbeli ügyfeleik számára.

Kevin Phalen, a Visa Business Solutions alelnöke elmondta:

„Azzal, hogy közvetlen bank és bank közötti tranzakciókat kínálunk, jelentősen megkönnyítjük az ipar működését.”

A kripto betéti kártyák terjedésével számos pénzügyi startup, bank és techcég szeretné egyszerűbbé és elérhetőbbé tenni a kriptofizetéseket és kereskedést.

Olvastad már? Ártippelős nyereményjáték a Kriptoworldön!

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

 

 

Kezdőlap Fórumok Több európai országban is elérhetővé vált a Coinbase Visa kártyája

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 4 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.