A Tianya Club közösségi hálózat, amely egyike Kína 25 legnagyobb weboldalának, egy belső, blokkláncalapú token kibocsátását jelentette be július 25-én.

A blogbejegyzésben a Tianya azt írja, hogy a 90 milliárd Tianyan Token (TYT) egy jutalmazási rendszert szolgálna ki, és párhuzamosan futna a már meglévő, nem kriptográfiai Tianya Diamond tokennel.

Feltéve, hogy a felhasználóknak elegendő mennyiségű Tianya Diamond tokenjük van, szétosztják közöttük a teljes készlet 80%-át. A maradék 20 százalék az üzemeltetési igényeket elégíti majd ki.

 

“Fél év kutatás és tervezés, illetve a felhasználókkal folytatott számos kommunikáció után kialakult a Tianya blokkláncon alapuló alrendszere, augusztus 8-án pedig a nyilvánosság számára is elérhetővé tesszük azt” – erősítette meg bejegyzésében a platform.

A TYT a platform eredményeképp jött létre “hű maradva a blokklánc-konszenzus, konstrukció és decentralizáltság lelkületéhez, a blokklánc-technológián alapulva, hogy átformálja a Tianya közösség ökoszisztémáját” – írták a posztban.

 

Miközben a TYT-vel kapcsolatos technikai részletek továbbra is tisztázatlanok, a közlemény akkor érkezik, amikor az ICO még mindig tiltott tevékenységnek minősül Kínában. Mint ilyen, a státuszformáján túl a TYT nem funkcionálhat majd kereskedelmi altcoinként.

 

Forrás: cointelegraph.com