Natív kriptotoken kibocsátására készül egy kínai közösségi háló

-

 

A Tianya Club közösségi hálózat, amely egyike Kína 25 legnagyobb weboldalának, egy belső, blokkláncalapú token kibocsátását jelentette be július 25-én.

A blogbejegyzésben a Tianya azt írja, hogy a 90 milliárd Tianyan Token (TYT) egy jutalmazási rendszert szolgálna ki, és párhuzamosan futna a már meglévő, nem kriptográfiai Tianya Diamond tokennel.

Feltéve, hogy a felhasználóknak elegendő mennyiségű Tianya Diamond tokenjük van, szétosztják közöttük a teljes készlet 80%-át. A maradék 20 százalék az üzemeltetési igényeket elégíti majd ki.

 

„Fél év kutatás és tervezés, illetve a felhasználókkal folytatott számos kommunikáció után kialakult a Tianya blokkláncon alapuló alrendszere, augusztus 8-án pedig a nyilvánosság számára is elérhetővé tesszük azt” – erősítette meg bejegyzésében a platform.

A TYT a platform eredményeképp jött létre „hű maradva a blokklánc-konszenzus, konstrukció és decentralizáltság lelkületéhez, a blokklánc-technológián alapulva, hogy átformálja a Tianya közösség ökoszisztémáját” – írták a posztban.

 

Miközben a TYT-vel kapcsolatos technikai részletek továbbra is tisztázatlanok, a közlemény akkor érkezik, amikor az ICO még mindig tiltott tevékenységnek minősül Kínában. Mint ilyen, a státuszformáján túl a TYT nem funkcionálhat majd kereskedelmi altcoinként.

 

Forrás: cointelegraph.com

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!