TFS Token: 5 rendkívüli iGaming előnye

-


Vendégbejegyzés


A szerencsejátékok világa jelentős átalakuláson ment keresztül a blokklánc technológiának köszönhetően.

A digitális tokenek e változások élvonalába kerültek, és a játékon belüli eszközök, gazdaságok és irányítási rendszerek alapját képezik.

Az iGaming tokenek fejlődése jól mutatja a blokklánc technológia gyors integrációját az online szerencsejáték-iparban.

A virágzó utazás 2010-2015 között a Bitcoinnal kezdődött, 2016-ban továbblépett az Ethereum ERC-20-ára és az ICO-őrületre, majd 2018-ban a szerencsejáték-tokenekkel és a Play to Earn elfogadásával haladt előre. Jelenleg a következőket öleli fel DeFi és a 2020-2021-es NFT-ket.

A kriptopénzek felemelkedése a kaszinószektorban a különleges, változatos jellemzőinek tulajdonítható, mint például a biztonságos és anonim jelleg, az alacsonyabb díjakkal járó gyorsabb tranzakciók, a magánszféra védelme és más jövedelmező előnyök.

A Fairspin, egy innovatív szerencsejáték-platform, a saját TFS Tokens bevezetésével meghatározó szerepet játszott az iGaming terület átalakításában.

Ez a jó hírű kriptopénz izgalmas kereseti lehetőségeket és átlátható szerencsejáték-élményt biztosít a blokklánc-technológia támogatásával.

A TFS Tokens létrehozása kivételes előnyöket hozott a játékosok számára, lehetővé téve számukra, hogy jutalmakat halmozzanak fel, miközben élvezik kedvenc kaszinójátékaikat.

A TFS Tokeneket bónuszokra és exkluzív ajánlatokra lehet beváltani, ezzel fokozva a szerencsejáték-élményt.

A kriptokorszak: Token piac a fókuszban

A tokenek nem csupán digitális valuták – átformálják azt, ahogyan az értéket, a közösséget és a tulajdonjogot érzékeljük a szerencsejáték-szférában.

Ez egy izgalmas korszak, ahol a kriptovaluták vagy tokenek a kriptojátékok szerves részét képezik.

A globális blokkláncjáték-piac az előrejelzések szerint 2027 végére megközelítőleg 65,7 milliárd dollárt fog elérni, 2022 és 2027 között 70,3%-os összetett éves növekedési rátával (CAGR). A blokkláncjátékok egyedi aktív pénztárcáinak (UAW) száma 2022 harmadik negyedévében elérte a 912 ezer darabot, ami az összes blokklánc-ipari UAW 48%-át jelenti.

Az iGaming tokenek javítják a játékélményt a jutalmak, az elkötelezettség és a méltányosság fokozásával.

Lehetővé teszik a hűségprogramokat, biztosítják az átláthatóságot, megkönnyítik a játékon belüli vásárlásokat, és elősegítik a játékokon átívelő használhatóságot, így a játékosok beleszólhatnak a játékfejlesztésbe.

A hagyományos játékokban a fejlesztők teljes ellenőrzést gyakorolnak, ami korlátozza a játékosok vagyoni jogait és értékmegőrzését.

A blokklánc és a tokenek által támogatott kriptojátékok tényleges tulajdonjogot, egyenrangú tranzakciókat, az eszközök szűkösségének ellenőrzését és a játékokon átívelő értékpotenciált biztosítanak a játékosok számára.

A kriptopénz integrálása a kaszinószektorba jelentős előnyökkel jár:

 • Fokozott adatvédelem és anonimitás
 • Biztonságos tranzakciók
 • Gyorsabb és olcsóbb tranzakció
 • Globális elérhetőség
 • Innováció a szerencsejátékban
 • Rugalmas fogadások
 • Potenciális befektetési lehetőségek
 • Decentralizált jelleg

Kezdj el többet megtudni a TFS Tokenről

A blokklánc technológia online szerencsejátékokba való bevezetése átalakította a játékosok jutalomszerzési módját a TFS Tokenek használatával, megmutatva annak innovatív potenciálját.

A Fairspin ökoszisztémáján belül a TFS Token többféle módon is beépül, számos előnyt biztosítva a felhasználóknak:

Staking programok: A TFS Token staking programokat kínál, amelyek további kereseti lehetőségeket biztosítanak a tokenek tulajdonosai számára.

Play to Earn program: Ez a program arra szolgál, hogy a felhasználókat a platformon végzett tevékenységükért díjazza. Bevezeti a „rakeback jutalmak” koncepcióját is a játékosok számára, lehetővé téve számukra, hogy mind a nyertes, mind a vesztes fogadásokból jutalmat szerezzenek.

Hold to Earn program: A Hold to Earn integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a TFS tokenjeiket további jutalmak kilátásba helyezésével tartsák.

Visszavásárlási modell: A Fairspin egy deflációs modellt használ a tokenek árának növelésére és a TFS Token kínálatának szabályozására, ami segít fenntartani az árára gyakorolt pozitív hatást.

Ezek az előnyök együttesen elősegítik a felhasználók fokozott érdeklődését a tokenek iránt.

Egyszerű profitfokozó: Liquiditás Staking alapjai

A decentralizált pénzügyekben (DeFi) a likviditási staking a felhasználóknak a tokenjeiket egy decentralizált tőzsdén (DEX) lévő likviditási poolba helyezik el. Cserébe a résztvevők jutalmat kapnak, jellemzően további tokenek formájában.

A likviditási staking fontossága több szempontot is felölel:

 • A likviditási staking megakadályozza a piaci áringadozást a tokenpár tranzakciók során, fenntartva a kereskedési piac stabilitását.
 • A fokozott likviditás csökkenti a várt és a végrehajtott kereskedési árak közötti eltérést. Ez a funkció vonzza a kereskedőket a DeFi platformokra, és fenntartja az árstabilitást.
 • A likviditási staking segíti a decentralizált tőzsdéket, elősegítve azok megbízhatóságát és rugalmasságát, és következésképpen hozzájárul a DeFi szektor szélesebb körű növekedéséhez.

„A likviditási stakingben való részvétel passzív jövedelemforrásokat kínál a résztvevőknek, beleértve az olyan jutalmakat, mint a tranzakciós díjak és a bónusz tokenek. Emellett a TFS-tulajdonosok irányíthatják eszközeiket, meghatározhatják a tét összegét, időtartamát és a kivonási preferenciákat”kommentálja Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

A Fairspin belépőjegye a gazdagságba

A Fairspin felhasználók részt vehetnek a Liquidity Stakingben azáltal, hogy a TFS Tokeneket USDT (Tether) stabilcoinok mellett TFS-USDT poolokon belül a PancakeSwap DEX-en lévő TFS-USDT poolokba teszik be, növelve ezzel a likviditást ezekben a poolokban.

A Fairspinnél a Liquidity Staking egyedülálló jutalmazási struktúrát kínál, amely közvetlenül a kaszinó által generált bruttó játékbevételhez (GGR) kapcsolódik.

A likviditási pool résztvevői három kulcsfontosságú mechanizmuson keresztül jutalmazzák a résztvevőket:

 1. Tranzakciós díjjal járó jutalmak: A likviditási pool résztvevői részesedést kapnak a feltett tokenpárjaik tranzakciós díjaiból, ami az ilyen modellekben szokásos jutalom.
 2. TFS token jutalmak: A Fairspin meghatározott mennyiségű TFS Tokent oszt ki jutalomként a likviditásszolgáltatóknak. Minél hosszabb időre teszik fel a résztvevők a tokenjeiket, és minél nagyobb a feltett tokenek száma, annál nagyobb lesz a potenciális jutalmuk.
 3. GGR-alapú jutalmak: A Fairspin által generált GGR egy részét szétosztják a stakerek között. Ez azt jelenti, hogy ahogy a Fairspin platform bővül és több bevételt termel, a stakerek potenciálisan magasabb jutalmakat szerezhetnek.

A Fairspin strukturált jutalmazási rendszert használ, amely a TFS Token a stakelés időtartama alapján növeli a jutalom szorzóját.

Azok a résztvevők, akik hosszabb ideig stakelnek, többet kereshetnek. Például hét napnál rövidebb ideig tartó staking esetén 0,3 szorzó, hét napnál hosszabb staking esetén 0,6 szorzó, 30 napig vagy tovább tartó staking esetén pedig 1 szorzó.

A maximális jutalomban azok a résztvevők részesülnek, akik több mint egy hónapig teszik fel TFS tokenjeiket a poolban, a szorzó pedig eléri a csúcspontját. Ezek a felhasználók a Fairspin GGR-jének akár 0,5%-ára is számíthatnak.

Azonban a poolból történő bármilyen részleges kivonás, függetlenül az összegtől, a szorzót 0-ra, az időtartamot pedig az első napra állítja vissza.

Fontos, hogy a Fairspin likviditási stakingje nem rendelkezik minimális vagy maximális tétperiódussal, így a felhasználók kivehetik vagy hagyhatják a tokenjeiket stakingbe, így biztosítva a folyamatos jutalmakat a lejárati kockázat nélkül.

Játék, készpénz, ismétlés

A Fairspin a növekvő iparági trendnek megfelelően egy speciális Play to Earn programot integrált, amely megkülönbözteti a hagyományos online kaszinóktól.

Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvenc játékaik élvezete közben TFS tokeneket keressenek.

A hagyományos modellekkel ellentétben, amelyek csak vesztes fogadások esetén kínálnak rakebacket, és időszakosan fizetnek ki, a Fairspin azonnali rakebacket biztosít, függetlenül a fogadás eredményétől.

A platformon található játékokban tett tétekkel a játékosok TFS Tokeneket szerezhetnek, amelyek összege a játéktól és a tét nagyságától függően változik.

500%-OS APR: Kockázatmentesen kamatoztassa a pénzét

A Fairspin a TFS Token révén egy egyedülálló, többszintű hűségprogramot indított, amely a továbbfejlesztett játékot és a játékalapú jövedelmet ötvözi.

A Hold to Earn programban a felhasználók kockázatmentesen tesznek fel tokeneket, hogy vonzó kamatozású passzív jövedelemre tegyenek szert.

A Staking időtartama rugalmas, 3 nap, 1 nap vagy 8 óra áll rendelkezésre, a jövedelem pedig a feltett tokenek számához és a Fairspin adott időszak alatti bevételéhez kötött.

A résztvevők lenyűgöző, 500%-os átlagos éves kamatlábat (APR) élvezhetnek, ami jelentős ellentétben áll a hagyományos bankok által kínált csekély kamatlábakkal.

A TFS Token tulajdonosok időhöz kötött jutalmakból is részesülnek, amelyek a staking időszakokkal változnak és a kaszinó bevételeihez vannak kötve. Például a tokenek nyolc órán át történő birtoklása a kaszinó bevételének 1%-át, egy nap 2%-át, három nap pedig 0,5%-át eredményezi.

Továbbá a jutalomalap elosztása a résztvevők számától függ, így kevesebb felhasználó számára jelentősebb kifizetéseket kínál. Ezenkívül a felhasználók a jutalom nélküli időszakokban is igényelhetnek vissza tokeneket, kihasználva a nyereséges kaszinószakaszokat.

Nagy bevétel az iGamingben: Csatlakozzon a TFS Token forradalomhoz

A TFS Token szerves része a Fairspin működő projektnek, amely az iGamingben rejlő lehetőségek új korszakát indította el.

A TFS Tokenek letétbe helyezése azt jelenti, hogy résztulajdonossá válsz a kaszinóban, így a tulajdonosok garantált részesedést szerezhetnek a kaszinó nyereségéből.

Ez egy innovatív koncepció, amely új dimenziót ad a hagyományos szerencsejátékhoz – hasonlóan ahhoz, mintha részvénytulajdonosok lennének egy vállalatban, de a szerencsejáték izgalmával.

Figyelemre méltó, hogy minden TFS Token tranzakciót a blokkláncon rögzítenek. Ez a technológia páratlan átláthatóságot és elszámoltathatóságot biztosít, így a felhasználók TFS vagyonának és hozamának egyszerű ellenőrzése biztosított.

Ez egy friss és biztonságos megközelítése a szerencsejátéknak és a befektetésnek, amely bepillantást nyújt az online szórakoztatás jövőjébe.

Használja ki ezeket a kilátásokat, és legyen részese az iGaming iparágban zajló forradalomnak.

Csatlakozzon a virágzó Fairspin közösséghez, és fedezze fel a blockchain szerencsejátékok világában rejlő változatos kereseti lehetőségeket.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!