Talán idén indulhat a Bakkt

-

Az Intercontinental Exchange (ICE) vezérigazgatója úgy gondolja, még 2019-ben elindulhat a digitális eszközökkel foglalkozó Bakkt platform. Jeff Sprecher, az ICE vezérigazgatója egy jövedelmi nyilatkozatban osztotta meg gondolatait.

Olvastad már? Mi a bitcoin?

A nyilatkozat az ICE 2018 utolsó negyedéves pénzügyi eredményeit taglalta.  Sprecher elmondta, hogy a cég összesen több mint 1 milliárd dollárt költött stratégiai innovációkra, ebbe beleértve a Bakktot is.

Az ICE összesen 23 globális tőzsdét üzemeltet, köztük a New York Stock Exchange-et is.
Scott Hill, a cég pénzügyi igazgatója elmondta, hogy előreláthatólag milyen anyagi költségekkel fog járni a Bakkt üzemeltetése.

„Becsléseink alapján a Bakkt üzemeltetése az első negyedévben nagyjából 20-25 millió dollárt fog felemészteni. Az év folyamán több információt tudunk majd megosztani, ahogy haladunk a Bakkt fejlesztésével”

Amikor arról kérdezték, hogy milyen bevételre és megtérülésre számítanak a Bakkttól, Sprecher azt mondta, hogy a kriptoplatform egy „biztos lehetőség” az ICE számára.

„Ez egy igazi biztos lehetőség, és üzletileg más módon működik a platform, mint ahogy azt az ICE-től megszokhattuk. Nagyon jól haladunk az infrastruktúra kiépítésével, szerintem még ebben az évben elindulhat.”

Sprecher hozzátette, hogy a Bakkt az ICE-től függetlenül fog működni, saját irodákkal, menedzsmenttel és infrastruktúrával. Azt is elmondta, hogy a projekt már most számos befolyásos befektető figyelmét felkeltette, köztük a Starbucksét és Microsoftét is.
Hill összefoglalóul azt mondta, a Bakkt sokkal inkább egy hosszú távú projekt, mint egy 2019-re építő program.

„Szerintem a Bakkt egy hosszú távú befektetés, sokkal inkább a jövőről, a hosszú távú megtérülésről és a piaci lehetőségekről szól.”

Az ICE 2018 augusztusában jelentette be a digitális eszközökkel foglalkozó platform indulását. A cég kora 2019-ben startolt volna el, ez azonban kitolódott, mivel elhúzódtak a tárgyalások az Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelettel.

Február 9-én az ICE hivatalosan is bejelentette, hogy részesedést szerzett a határidős ügyletekkel foglalkozó Rosenthal Colling Groupban.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!