Szépen kezdte a SEI, de jött a bumm..

-

Az újonnan bevezetett SEI kriptovaluta komoly csapást élt át bemutatkozása után, mindössze három nap alatt több mint 65%-ot zuhanva a csúcspontjáról.

A kriptopénz legutóbbi 13%-os zuhanása egybeesett a szélesebb körű kriptopiaci hanyatlással az elmúlt 24 órában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Új L1 Token 65%-ot zuhant a rekordmagasságából

Bemutatkozik az SEI, egy új szereplő az L1 blokklánc világában, melyet a kereskedésre szabtak. Péntekre a frissen bevezetett token darabonként 0,15 és 0,184 dollár között ingadozott.

A csapat által kiemelt „Twin-turbo conszenzus” révén az SEI a leggyorsabb L1 hálózatok közé tartozik, mindössze fél másodperc alatt rögzítve tranzakcióit, és napi 20.000 rendelést képes feldolgozni.

Az SEI dokumentációja kiemeli egyedi „Twin-turbo conszenzus”, mely az optimális hatékonyság érdekében készült.

A fejlesztők megjegyzik, hogy az SEI azon kevés láncok közé tartozik, melyek piaci alapú párhuzamosítást alkalmaznak.

Továbbá az SEI hálózata beépített tőzsdei egyeztető motort és védelmet kínál a frontrunning ellen, kezelve ezzel azokat a gyakori sebezhetőségeket, melyek a versenytárs ökoszisztémákban megtalálhatóak.

Azonban eddig az SEI piaci teljesítménye nem hozta az elvárt eredményeket.

Bár az SEI mindössze három napja van a kereskedelmi színtéren, már most 65,71%-ot zuhant a rekordmagasságáról 2023. augusztus 16-án.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az SEI kriptovaluta megjelenése ígéretes volt, de a piaci körülmények és a szélesebb kriptopiaci hanyatlás komoly hatással voltak az értékére.

Azonban a hálózat továbbra is kiemelkedő sebességgel és hatékonysággal rendelkezik, és a fejlesztők minden bizonnyal azon dolgoznak, hogy további fejlődést érjenek el a jövőben.


Olvastad már? Zuhan a BTC, mi vár a piacra?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!