Stellar-alapítója: a kriptopénzek 90%-a bullshit

-

A pénzintézmények nagy része nem fogja használni a Bitcoint – mondta Jed McCaleb, a Stellar társalapítója és technológiai vezetője egy Yahoo Finance-nak adott interjújában.

Olvastad már? Írország szigorít – a kriptót sem hagyták ki

McCaleb – aki arról ismert, hogy a japán Mt. Gox egyik alapító atyja volt – az online hírportálnak elmondta, milyen szüksége van a pénzügynek egy engedély nélküli, nyílt blokkláncra.

A riporternek nyersen megjegyezte:

„Nem kell bitcoinblokkláncnak lennie, de feltétlenül nyilvános lánc kell hogy legyen.”

McCaleb kritizálta azokat a kriptopénzprojekteket, amelyek nem a Bitcoin, Ethereum vagy a Stellar nevet viselik.

„Ezen projektek 90%-a bullshit. Már várom, hogy mindez megváltozzon.” – mondta, miután a kriptoágazat 2019-es kilátásaival kapcsolatban kérdezték, majd folytatta:

„Az olyan dolgok, mint a Tron, csak szemét. Az emberek mégis egy csomó pénzt fektetnek bele, hiába működésképtelen technikailag.”

Miután alternatív tokenfejlesztési platformként az Ethereummal hasonlították össze, a Tron idén megnövelte a nyilvánosságra irányuló erőfeszítéseit, Justin Sun vezérigazgató pedig folyton az Ethereum hálózatának hiányosságaival kérkedett.

A Tron egymilliomodik felhasználójának megünneplése is számos szkeptikus hangot váltott ki.

McCaleb számára azonban egyetlen kriptohálózat sem képez átfogó megoldást – beleértve a Stellart, és annak natív tokenjét, a Lumenst sem.

„Valamiben a Bitcoin jó, valamiben az Ethereum, valamiben meg a Stellar” – mondta, majd hozzátette:

„És egyikük sem tud mindent jól csinálni. Így működnek a szoftverek.”

McCaleb a jövőt illetően bullish. Szerinte 2018-ban nem medve piac volt, mindössze egy kriptopiaci „lassulás”.

A Stellar időközben együttműködésbe lépett a Blockchain.commal, hogy ezzel is népszerűsítsék és terjesszék tokenjüket.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!