Soros volt üzlettársa: életem „legrosszabb” medvepiaca közeleg

-

A veterán befektető Jim Rogers, aki Soros Györggyel közösen alapította a Quantum Alapot, arra figyelmeztetett, hogy további medvepiacok jönnek, és a következő lesz „a legrosszabb” az élete során.
Megjegyezte, hogy sok részvény 90%-kal fog esni, és hangsúlyozta, hogy a befektetők sok pénzt fognak veszíteni.

Jim Rogers szerint élete „legrosszabb” medvepiaca következik

A híres befektető, Jim Rogers a Kitco Newsnak adott, múlt héten megjelent interjújában egy közelgő medvepiacra figyelmeztetett, amely „a legrosszabb” lesz életében. Rogers Soros György egykori üzlettársa, aki a Quantum Fund és a Soros Fund Management társalapítója.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Arra hivatkozva, hogy jelenleg némileg medvepiacon vagyunk, azt jósolta, hogy a legrosszabb még hátravan, és figyelmeztetett:

„A következő lesz a legrosszabb az életemben.”

Miközben kifejtette, hogy 2008-ban „a túl sok adóssággal volt problémánk”, hangsúlyozta, hogy az adósság azóta az egekbe szökött.
„Az adósság, Istenem, nézzünk ki az ablakon, az adósság mindenhol az egekbe szökött, így a következő medvepiacnak szörnyűnek kell lennie” – vélekedett.
„Hogyne lenne szörnyű medvepiac… Úgy értem, az USA 2009 óta többszörösére növelte az adósságát. Japán, ó, Istenem, Japánban még az adósságot sem tudják megszámolni. A világ sok országában az adósság csak egyre magasabb és magasabb és magasabb … 2008 a túl sok adósság miatt volt, most sokkal rosszabb a helyzet”.
Rogers részletezte:

„Sok részvény 70%, 80%, 90%-ot fog esni. Természetesen ez meg fog történni. Csak azt nem tudom, hogy mikor.”

„Már 13 éve nem voltak nagy problémáink, és ez a leghosszabb idő az amerikai történelemben” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy „ez történelmi alapon már túl késő”.
Részletezte továbbá: „Nagyon magas az értékelésünk, elképesztő az adósságunk, sok új befektető érkezik hozzánk. Nem ez az első rodeóm. Láttam már ezt a filmet. Tudom, hogyan működik. Mindannyian rengeteg pénzt fognak veszíteni. Remélem, én nem fogok közéjük tartozni.”

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Jim Rogers az amerikai dollár dominanciájának elvesztéséről

Rogers megismételte azt a véleményét is, hogy az amerikai dollár elveszíti dominanciáját, és kijelentette, hogy „az orosz-ukrán háború ezt felgyorsította”.
A veterán befektető elmondta:

„A világ nemzetközi fizetőeszközének semlegesnek kellene lennie – bárki azt csinálhat vele, amit akar. De sajnos Washington megváltoztatja ezeket a szabályokat. Washington azt mondja, hogy nos, ha nem tetszik nekik, akkor nem használhatod az amerikai dollárt, és az emberek azt mondják, hogy »várjunk csak, egy nemzetközi fizetőeszköznek semlegesnek kell lennie. Ennek nem így kellene működnie«.”

Azt állította, hogy az amerikai kormány megmutatta, hogy „elveszi a pénzedet”, ha nem tetszik neki. „Sok embernek lefoglalta a vagyonát az USA, mert nem tetszik nekik” – hangsúlyozta Rogers, majd részletezte:
„Sok ország, még a szövetségeseink is, most keresnek valamit, amivel versenyezhetnek [az amerikai dollárral], mert ez velük is megtörténhet, tudod, Washington hirtelen azt mondhatja, hogy neked véged.”
Rogers a bitcoinról is nyilatkozott, megerősítve, hogy nem vásárolt BTC-t. Megismételte azt a véleményét, hogy ha a kriptopénz valutaként sikeres lesz, a kormányok be fogják tiltani, mert nem szeretik a versenyt.

Olvastad már? Beütött a medvepiac, megnőtt a használt luxusórák kínálata

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!