Solana (SOL) technikai elemzés 12.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) az ünnepi időszakban is folytatta a rallyt, ami további okot adott a tulajdonosoknak az ünneplésre.

A december 19-i, 71,78 dolláros mélypontról mérve a SOL kevesebb mint hat nap alatt több mint 57%-ot emelkedett.

egy korábbi elemzésünkben megjegyeztük, hogy a 96,45 dolláros ellenállás jó hely lenne a nyereség elkönyvelésére, és hogy a 103-106 dollár közötti érték ellenállásként szolgálhat.

A SOL bikák az elmúlt héten a 115 dollárig tartó rallyval kirobbantották ezeket a várakozásokat.

Az elmúlt 24 órában a 200%-os Fibonacci kiterjesztési szintet tesztelték ellenállásként. Nem volt egyértelmű, hogy a SOL innen kényszerül-e visszalépni.

Az RSI a 12 órás grafikonon 82-nél van, de még nem alakított ki medvés divergenciát a 12 órás vagy egynapos időkereteken.

A 4 órás grafikonokon viszont az elmúlt 24 órában kialakult egy ilyen divergencia, de ez nem garantálja a következő napokban bekövetkező medvés visszafordulást.

Mivel a SOL trendje határozottan bikás volt, a vevők megvárhatják a csökkenést, mielőtt hosszú pozíciókba lépnének. Az OBV is felfelé tendált, ami azt jelzi, hogy a vevők irányítanak.

A zöldel jelölt 96 dolláros régió december 23-án alsó időkeretben konszolidációs zónaként szolgált.

Közel volt a 100 dolláros pszichológiai szinthez is. Ezért a rally folytatása előtt lehetséges volt egy csökkenés erre a területre.

Az elmúlt 48 órában a SOL egy rövid távú tartományt alakított ki, amely 109 dollár és 116,8 dollár között húzódott. Ez idő alatt a Cumulative Liq Levels Delta rendkívül magas volt.

Ebből arra lehet következtetni, hogy a bikák további nyereségre számítottak, és a piac nagy része long pozícióban volt.

Ez azt jelentette, hogy likvidálásuk kiváltása egy áresés során nagy mennyiségű likviditást biztosíthatott a SOL számára a következő felfelé irányuló mozgáshoz.

Az elemzés azt sugallta, hogy a 103 és 106 dollár közötti terület fontos volt mind a technikai grafikonon, mind a Liq Levels szempontjából.

Több olyan long pozícióval rendelkezik, amelyek likvidálása a becslések szerint legalább 60 millió dollárt tesz ki. Hasonlóképpen, a 97-100 dolláros területet is több 20 millió dollár feletti likvidálási szintre becsülték.

Ennélfogva egy csökkenés ezekbe a régiókba, bár nem garantált, vételi lehetőséget biztosíthat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!