Solana (SOL) technikai elemzés 12.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A közismert nevén TD Sequential Indicator (Tom DeMark szekvenciális mutató) azt sugallja, hogy a SOL elérhette a helyi csúcsot.

A Solana (SOL) heti grafikonján egy zöld kilences gyertyát mutatott be, ami egy medvés formáció.

Ez az eladási jelzés egybeesik a túlvásárolt területen lebegő Relative Strength Index (RSI) indexszel.

Az RSI 75-nél áll a Solana heti grafikonján, ami potenciális trendfordulót vagy korrekciós visszahúzódást jelez.

Ha ezek a medvés jelek megvalósulnak, a Solana a profitfelvételi hullámot tapasztalhatja, ami korrekciót indíthat el, amely egy vagy négy heti gyertyára terjedhet.

A TD Sequential egy technikai elemzési eszköz, amelyet a potenciális vételi és eladási lehetőségek azonosítására terveztek a trendkimerülési pontok előrejelzésével.

Számok és szabályok sorozatán alapul, két összetevőre összpontosítva: TD Setup és TD Countdown.

Az indikátor fő célja, hogy felismerje azokat a trendeket, amelyek túlzottan kitolódtak, és valószínűleg megfordulnak.

Ezzel szemben az RSI lendületmutatóként szolgál, összehasonlítva egy eszköz nyereségének nagyságát a felfelé irányuló árfolyamnapokon a veszteségek nagyságával a lefelé irányuló árfolyamnapokon.

A Fibonacci Retracement Indicator alkalmazásával azonosítani lehet a potenciális támasz- és ellenállási szinteket.

Ez a technikai eszköz egy számsorozatot használ, hogy segítsen megjósolni a potenciális fordulópontokat egy jelentős ármozgás után.

Ehhez az eszköz legmagasabb és legalacsonyabb pontjai közötti függőleges távolságot osztja a legfontosabb Fibonacci-arányokkal, amelyek a következők: 23,6%, 38,2%, 50%, 61,8% és 78,6%.

A Fibonacci Retracement Indicator azt sugallja, hogy az eladási nyomás növekedése a Solana-t a 78,6%-os retracement szintig, 56,42 dollárig nyomhatja le.

Ha ez a támaszszint nem sikerül, meredekebb korrekció következhet be a 47,05 dolláros 61,8%-os visszaesési szintig.

Összefoglalva, e pesszimista nézet negligálásához a SOL árfolyamának a közelmúltbeli 68,35 dolláros csúcs felett kell zárnia a heti gyertyán.

Ha ez sikerülne, akkor az érdeklődést vonzhatná a háttérbe szorult befektetők részéről, ami a Solana árfolyamát potenciálisan a 108 dolláros új éves csúcsra vihetné.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!