Solana (SOL) technikai elemzés 10.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) szeptember közepe óta emelkedik. A közelmúltbeli veszteségek, amelyek a SOL bikákat a 25 dollárról való visszavonulásra kényszerítették, nem törték meg a HTF trendet.

A blokklánchálózat jól teljesített 2023-ban, hogy javítsa az alapul szolgáló technológiát és építsen partnerségeket.

Egy nemrégiben készített elemzése megjegyezte, hogy a 22 dolláros szint létfontosságú a SOL bikák számára, hogy megvédjék.

Ez nem történt meg, ehelyett a 22 dollárt október 12-én ellenállásként újra tesztelték. Két fontos rövid távú zóna volt, amelyeket a kereskedők szemmel tarthattak.

A kétórás grafikon azt mutatta, hogy a Solana trendje és piaci szerkezete ebben az időkeretben szilárdan medvés volt.

Ráadásul a 21,5 és 21,84 dollár közötti terület hétfőn (október 9-én) támasz zóna volt, de október 12-én ellenállássá változott.

A Relative Strength Index (RSI) október 8. óta semleges 50 alatt van, az On-Balance Volume (OBV) pedig az elmúlt tíz napban csökkenő tendenciát mutatott.

Ez azt jelentette, hogy az eladási volumen folyamatos volt, és meghaladta a vételi volument. A 21,5 dolláros ellenállás megdöntésével kombinálva valószínűsíthető volt, hogy a SOL tovább tart lefelé.

A 21,5 dollár újbóli tesztelését fel lehetne használni a shortolásra, megcélozva az augusztus végi 20,2 dolláros támaszzónát.

A 21,13 és 20,6 dolláros szintek szintén olyan támaszszintek voltak, amelyek rövid időre megállíthatják a medvés menetelést.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!