Solana (SOL) technikai elemzés 09.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) lenyűgöző fellendülést könyvelhetett el, és a CoinMarketCap szerint 4%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában a megjelenés időpontja előtt.

Az altcoin a sajtó időpontjában 19,18 dolláron kereskedett, ami a közelmúltbeli 17,3 dolláros mélypontról emelkedett, de még mindig messze volt a közelmúltbeli 20,60 dolláros csúcsától.

Eközben a Bitcoin (BTC) visszaszerezte a 25.800 dolláros tartományi mélypontját, és a cikk írásakor a 27.000 dollár közeli középtartományban állapodott meg.

A SOL átlépheti az 50-es exponenciális mozgóátlag (EMA) dinamikus ellenállását, és magasabbra emelkedhet, ha a BTC újra teszteli a 27.000 dollárt.

Visszaszerezte a korábbi bikás rendelési blokkot (OB) 18,3 dollár – 19,5 dollár között (szürke).

A közvetlen akadályt a 18,81 dolláros 50-EMA jelentette, amely gyorsan leküzdhető, ha a BTC megcélozza a 27.000 dolláros határt.

A bikák azonban csak akkor kerülhetnek előnybe, ha meghaladják a 20,6 dollárt, és a napi grafikon piaci szerkezetét bikásan megfordítják.

Ha a korábbi 20,60 dolláros csúcson meginognak, az eladók piaci belépést kereshetnek, és lejjebb taszíthatják az árat a 18,3 – 19,5 dolláros fehér területre vagy a közelmúltbeli 17,3 dolláros mélypontra.

Egy ilyen esés shortolási lehetőséget jelenthet 20 dollárnál történő belépéssel.

A kereskedők kockázatvállalási hajlandósága alapján a take-profit célok 18, 17,75 vagy 17,3 dollár lehetnének.

A 21 dollár feletti mozgás érvényteleníti a short ötletet. A bikáknak azonban a 21-22 dolláros (piros) útakadályon túl kell jutniuk, hogy tovább tudjanak lépni.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) augusztus közepe óta az alsó tartományban van, ami aláhúzza a megnövekedett eladási nyomást ugyanebben az időszakban.

Hasonlóképpen, a Chaikin Money Flow (CMF) a közelmúltban nulla alá húzódott vissza, és nehezen tudta meghaladni azt, ami a tőkebeáramlás enyhülését mutatja.

solanaTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!