Solana (SOL) technikai elemzés 08.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) a június közepén történt 15 dolláros esés óta erőteljes nyereséget könyvelhetett el.

Az árak július 10-én egészen 32 dollárig emelkedtek, bár a bikák ezt követően nem tudták tartani a 30 dolláros szintet.

A heti időkeretből egy közvetlenül a 22 dollár alatti keresleti zóna jelenléte azt mutatta, hogy ez egy olyan hely, ahol egy bikás fordulat bekövetkezhet.

A Bitcoin (BTC) és a SOL rövid távon egyaránt medvés kilátásokkal rendelkezik.

Láthatunk még néhány veszteséget, amelyet a Solana rally követ?

A napos grafikonon az árfolyammozgás bikás szerkezetű. Az előző, 22,3 dolláros alsó csúcson túli mozgás elérte a 32,13 dollárt, ami határozott bikás szándékot jelez.

A 12,8 dollártól 32,13 dollárig tartó mozgás alapján egy sor Fibonacci-retracement szintet rajzoltam ki.

Ez azt mutatta, hogy az 50%-os és a 61,8%-os visszaesési szintek 22,47 dollárnál, illetve 20,18 dollárnál helyezkednek el.

Továbbá a heti időkeretben egy bikás törőblokkot láttunk, amely 20,26 dollártól 22,3 dollárig terjedt. Ez egybeesett a Fib szintekkel is.

Ezért a vevők kereshetik a SOL vételi ajánlatot, miután az ár belép ebbe a zónába.

Egy alacsonyabb időkeret bikás piaci struktúra áttörése ezen a zónán belül lehetőséget adhat a vevőknek. Eközben a 18,32 dolláros szint alatti mozgás érvénytelenítené ezt az elképzelést.

Az OBV június végén és júliusban nagy emelkedést látott, de az elmúlt három hétben kissé visszahúzódott.

Összességében a vételi volumen még mindig domináns volt. Az RSI is bikás lendületet mutatott.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!