Solana: Rally vagy korrekció következik?

-

A Solana (SOL) egyike volt azoknak az altcoinoknak, amelyek a legtöbbet profitáltak a kriptopénzek körüli bikás hangulatból.

Az elmúlt 24 órában a SOL több mint 16%-ot emelkedett, és elérte a 41,8 milliárd dolláros piaci értéket, megelőzve a BNB-t 41,1 milliárd dollárral.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg a negyedik legnagyobb kriptopénznek számít. Emellett a SOL szerződéses kereskedési volumene 32%-kal megugrott, és meghaladta a 10 milliárdot, a open interest pedig elérte az 1,34 milliárdot, és ezzel csak a BTC és az ETH mögött van.

Az érdeklődés a Solana bálnák részéről lanyhul

A Solana ezen növekedését azonban a bálnák viselkedése visszafoghatja. A BitMEX alapítója, Arthur Hayes egy nemrégiben közzétett tweetben bejelentette, hogy elállt a SOL-tól, és inkább több ETH-t vásárolt.

Emellett 5000 dolláros célárat prognosztizált az Ethereum számára.

A bálnák érdeklődésének csökkenése potenciálisan akadályozhatja a SOL növekedési pályáját.

A bálnák gyakran jelentős szerepet játszanak a piaci trendek befolyásolásában, és csökkent részvételük alacsonyabb likviditáshoz és nagyobb volatilitáshoz vezethet a SOL-piacon.

Ez hatással lehet a befektetői bizalomra és az általános hangulatra, ami befolyásolhatja az érme azon képességét, hogy fenntartsa a felfelé irányuló lendületet.

A bálnák aktivitásának nyomon követése kulcsfontosságú, mivel az a szélesebb körű piaci dinamika és a SOL árfolyamának lehetséges elmozdulásainak indikátoraként szolgálhat.

Még zöldebb a SOL tekintetében

Sajtóbeszámoló készítésekor a SOL 98,52 dolláron kereskedett. Az elmúlt 24 órában az árfolyama masszívan, 17,41%-kal nőtt.

A SOL kereskedési volumene is jelentősen nőtt.

Ennek köszönhetően a SOL token körüli hype is nőtt. Ezzel együtt a SOL súlyozott hangulata is nőtt.

solana
Forrás: Santiment

Ez azt jelentette, hogy a közösségi hálózatokon több felhasználó pozitívan állt a SOL-hoz.

Még a teljes protokollt tekintve is nagyon jól teljesített a Solana. A legfrissebb adatok szerint a Solana DEX volumene az elmúlt negyedév óta 100-szorosára nőtt.

Ezek a tényezők pozitív képet festhetnek a Solana-tulajdonosok számára a jövőben.

Olvastad már? Kártalanítja a felhasználókat a Ledger

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!