Az OKEx kriptotőzsde november 26-án, magyar idő szerint 9:00 órakor visszaállította a kiutalásokat: úgy tűnik, a felhasználók minél gyorsabban próbálják kimenekíteni vagyonukat a váltóról.

Az összes kiutalás öthetes felfüggesztését követően az OKEx kriptotőzsde november 26-án újra lehetővé tette felhasználóinak ezt az alapvető funkciót.

Az újranyitás múlt heti bejelentésekor az OKEx jelezte, hogy kompenzációs jutalomprogramot kínálna ügyfeleinek, így fejezve ki hálájukat, amiért azok a fennakadás során is velük maradtak.

Ezek a programok magukban foglalnak egy kereskedési díjakra felhasználható jutalomkártyát USDT-egyenleggel, valamint egy egyszeri kompenzációs kifizetést, amely a felhasználó eszköz- és tranzakciós történetétől függ. Ezenfelül a platform natív OKB-tokenjében is történik jutalmazás.

Bizalmukat vesztett ügyfelek

A törekvések ellenére azonban a mai adatok szerint ezek a programok sem voltak elegendők ahhoz, hogy megakadályozzák az ügyfélelvándorlást. A bizalmukat vesztett felhasználók már ki is utalták eszközeiket a platformról.

Bár a lehetőség még nem olyan sok ideje elérhető, a közösségi média tranzakciókövetői növekvő aktivitást mutatnak. Mason Jang, a Crypto Quant műveleti vezetője az alábbit tweetelte:

 #OKEx statisztikák
– OKEx BTC-tartaléka: 101.686 => 98.821 BTC
– 2822 BTC-kiáramlás történt

– 446 BTC-t mozgattak a #Binance-ra

A CryptoQuant ennél is több adatai azt mutatják, hogy „az első OKEx-kiutalás a lehetőség elérhetővé tétele után elérte a 2.822 BTC-t a blokkidőkereten belül”, amely „éves szinten a legmagasabb, blokkidőkeretben vizsgálva.”

okex

A Whale Alert kriptokövető Twitter-fiók szintén legalább jó néhány, magas értékű tranzakciót jegyzett fel egyetlen órával a kiutalás megnyitását követően.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az OKEx még október 16-án függesztette fel a kiutalásokat, miután a tőzsde privát kulcsainak egy tulajdonosának együtt kellett működnie a hatóságokkal egy nyomozás ügyében, emiatt pedig nem tudta engedélyezni a forrótárcarendszerben zajló tranzakciókat.

A váltó kijelentette, miszerint ők nem végeztek illegális tevékenységeket. Mindössze olyan jelentések láttak napvilágot, melyek szerint Star Xu rendőrségi kihallgatáson vett részt abban az időben.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

A kiutalások hirtelen felfüggesztése október közepén jelentős kiugrást okozott a volatilitásban, valamint 3%-os csökkenést a bitcoin kereskedési árfolyamában.

Ahogy a kiutalások folytatódtak más tőzsdék és tárcák felé, a piacot is medve érzelmek árasztották el. A BTC/USD-árfolyam nemrég elveszítette 17.000 dolláros támaszát, amely a legnagyobb vesztesége volt március óta.

(Forrás: Cointelegraph)

Olvastad már? Szakértők szerint az intézmények emelték 19 ezerig az árfolyamot, és most következnek majd az altok

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂