Sokan már most kiutalták pénzüket az OKEx kriptotőzsdéről

-

Az OKEx kriptotőzsde november 26-án, magyar idő szerint 9:00 órakor visszaállította a kiutalásokat: úgy tűnik, a felhasználók minél gyorsabban próbálják kimenekíteni vagyonukat a váltóról.
Az összes kiutalás öthetes felfüggesztését követően az OKEx kriptotőzsde november 26-án újra lehetővé tette felhasználóinak ezt az alapvető funkciót.

Az újranyitás múlt heti bejelentésekor az OKEx jelezte, hogy kompenzációs jutalomprogramot kínálna ügyfeleinek, így fejezve ki hálájukat, amiért azok a fennakadás során is velük maradtak.
Ezek a programok magukban foglalnak egy kereskedési díjakra felhasználható jutalomkártyát USDT-egyenleggel, valamint egy egyszeri kompenzációs kifizetést, amely a felhasználó eszköz- és tranzakciós történetétől függ. Ezenfelül a platform natív OKB-tokenjében is történik jutalmazás.

Bizalmukat vesztett ügyfelek

A törekvések ellenére azonban a mai adatok szerint ezek a programok sem voltak elegendők ahhoz, hogy megakadályozzák az ügyfélelvándorlást. A bizalmukat vesztett felhasználók már ki is utalták eszközeiket a platformról.
Bár a lehetőség még nem olyan sok ideje elérhető, a közösségi média tranzakciókövetői növekvő aktivitást mutatnak. Mason Jang, a Crypto Quant műveleti vezetője az alábbit tweetelte:


 #OKEx statisztikák
– OKEx BTC-tartaléka: 101.686 => 98.821 BTC
– 2822 BTC-kiáramlás történt

– 446 BTC-t mozgattak a #Binance-ra

A CryptoQuant ennél is több adatai azt mutatják, hogy „az első OKEx-kiutalás a lehetőség elérhetővé tétele után elérte a 2.822 BTC-t a blokkidőkereten belül”, amely „éves szinten a legmagasabb, blokkidőkeretben vizsgálva.”
okex
A Whale Alert kriptokövető Twitter-fiók szintén legalább jó néhány, magas értékű tranzakciót jegyzett fel egyetlen órával a kiutalás megnyitását követően.


Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az OKEx még október 16-án függesztette fel a kiutalásokat, miután a tőzsde privát kulcsainak egy tulajdonosának együtt kellett működnie a hatóságokkal egy nyomozás ügyében, emiatt pedig nem tudta engedélyezni a forrótárcarendszerben zajló tranzakciókat.
A váltó kijelentette, miszerint ők nem végeztek illegális tevékenységeket. Mindössze olyan jelentések láttak napvilágot, melyek szerint Star Xu rendőrségi kihallgatáson vett részt abban az időben.

A kiutalások hirtelen felfüggesztése október közepén jelentős kiugrást okozott a volatilitásban, valamint 3%-os csökkenést a bitcoin kereskedési árfolyamában.
Ahogy a kiutalások folytatódtak más tőzsdék és tárcák felé, a piacot is medve érzelmek árasztották el. A BTC/USD-árfolyam nemrég elveszítette 17.000 dolláros támaszát, amely a legnagyobb vesztesége volt március óta.
(Forrás: Cointelegraph)

Olvastad már? Szakértők szerint az intézmények emelték 19 ezerig az árfolyamot, és most következnek majd az altok

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!