Sikeres kriptós rendezvényt tartott a Binance Nigériában

-

A Binance által szponzorált, nemrég Nigériában tartott Blockchain és Cryptocurrency Awareness Tour (BCAT) helyi szervezője visszautasította a jelentéseket, hogy letartóztatták a biztonsági ügynökök, akiket állítólag a kampányt követő nagy tömegek megijesztettek.
A főszervező szerint a BCAT-túrán részt vevő nagyszámú ember azt bizonyítja, hogy a nigériaiak „továbbra is szeretnék felfedezni a blokkláncot és a kriptopénzeket, és javítani az életüket”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy nigériai blokklánc- és kriptooktató, Tony Emeka tisztázta, hogy a biztonsági ügynökök, akik megjelentek egy Binance által szponzorált oktatási eseményen, amelyet ő szervezett, nem tartóztatták le őt, ahogy a hírekben tévesen említették.
Azt sugallta, hogy a hatalmas tömeg, amely részt vett a Blockchain and Cryptocurrency Awareness Tour Africa rendezvényen, elbizonytalanította a helyi rendfenntartókat, és emiatt keresték az esemény szervezőjét.
Emeka szerint, aki egyben a Cryptotvplus kriptopublikáció alapítója is, elmagyarázta a biztonsági ügynököknek az esemény célját, és azt, hogy miért vettek részt ilyen nagy számban nigériaiak a túrán.
„Megértettük velük, hogy mit csinálunk. A BCAT Africa rendezvény célja az volt, hogy megmutassuk a nigériaiaknak a digitális térben, konkrétan a blokklánc- és kriptopénziparban rejlő lehetőségeket. Izgatottak voltak attól, amit csinálunk.”
Emeka azt is elárulta, hogy a BCAT Africa turnén részt vevő váratlanul nagyszámú résztvevő – egyes becslések szerint több mint 7000 ember – azt mutatja, hogy a nigériaiak a Nigériai Központi Bank (CBN) 2021. február 5-i irányelve ellenére még mindig nagyon érdeklődnek a kriptovaluták és a mögöttes technológia, a blokklánc iránt.

„Az emberek tudáséhesek, tovább akarják kutatni a blokkláncot és a kriptopénzeket, és javítani akarják az életüket. A CBN 2021. február 5-i irányelve sokakat sokként ért, és sok kripto vállalkozást érintett, az egyéni befektetők számára pedig megnehezítette a kriptó fiatra való átváltását. De itt jött a P2P a segítségünkre, és azóta ez az eszközünk.”

Bár elismeri, hogy a CBN korlátozása kezdetben megnehezítette az egyéni befektetők helyzetét, Emeka azt állítja, hogy sok nigériai azóta jól alkalmazkodott az új valósághoz. Emeka szerint a nigériai kormánynak mégis „fel kell oldania a korlátozást”.

Arra a kérdésre, hogy sikeres volt-e a BCAT Africa oktatási körútja, Emeka így válaszolt:
„Igen! 100%-ig hiszem. Valójában az esemény után kipipáltuk a listáinkat, hogy mindent elértünk-e, amit elterveztünk. Az eredmény minden képzeletünket felülmúlta. Meg akartuk mutatni a nigériaiaknak, hogy milyen dolgok lehetségesek és elérhetőek, és ez sikerült is”.
Eközben Chiagozie Iwu, a Naijacrypto, egy helyi kriptotőzsde vezérigazgatója elmondta, hogy az Enuguban látott hatalmas tömegek szerinte is azt bizonyítják, hogy a digitális valuták iránti érdeklődés továbbra is erős.

„A tömeg, amit a nemrég lezajlott Enugu BCAT-on láttam, azt mutatja, hogy Nigéria délkeleti részén a fiatalok körében nagy a lelkesedés a blokklánc megismerése iránt. Azt láttuk, hogy az érdeklődés túlmutat a kriptovalutákon, hanem annak megértése is központi téma, hogyan lehet karriert építeni a blokklánc szektorban.”

Olvastad már? A Közép-afrikai Köztársaság szerint a megértés a bitcoin sikerének a kulcsa

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: ThaiBitcoin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!