Shiba Inu technikai elemzés 06.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu

Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu 32%-ot esett az árfolyam grafikonon. Ez idő alatt a Bitcoin közel 5%-ot, az Ethereum pedig közel 8%-ot esett.

Úgy tűnt, hogy a SEC által értékpapírnak nevezett eszközök nagy veszteségekkel szembesültek, ami viszont az egész piacra kihatott.

A Shiba Inu nem tartozott ezek közé az coinok közé, de lehetséges, hogy a többi altcoin mögötti eladási nyomás pánikot váltott ki a SHIB-tulajdonosokban.

Az olyan eszközök, mint az Ethereum Classic, a Bitcoin Cash, az Avalanche és sok más ugyanezzel a forgatókönyvvel szembesült.

A 4 órás időkereten a Shiba Inu május eleje óta medvés kilátásokat mutat.

Ez a medvés dominancia még nyilvánvalóbb volt a napi időkeretben, mivel már márciusban medvés piaci struktúra volt látható.

Bár a lefelé irányuló mozgás nem volt meglepő, az erőszakossága igen.

Az OBV egy szikláról esett le, és az RSI elérte a 23-as értéket a 4 órás grafikonon. Mindkét mutató rövid időn belül hatalmas eladási nyomást mutatott.

Amellett, hogy a Shiba Inu elvesztette a 0,0000079 dolláros fontos támaszszintet, a 0,0000068 dolláros szint alá is esett.

A Shiba Inu korábban 2021 szeptemberében már kereskedett e szint alatt. Lejjebb, a 0,0000051 dollár jelentette annak a szeptembernek a mélypontját.

A Fibonacci-retracement szintek azt mutatták, hogy az 50%-os, 61,8%-os vagy 78,6%-os szintek felé lehetséges a visszapattanás.

A shortolók megvárhatják az alacsonyabb időkeret trendváltását ezeken a szinteken, mielőtt shortolnák a mém érmét.

A cikk írásakor mind a long, mind a short pozíciók valószínűleg hatalmas kockázatokkal szembesültek, mivel a volatilitás magával ragadta a piacot.

Shiba inu

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!