Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 10.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) folytatta szelíd fellendülését a 0,000006 dolláros árzónából.

A mémcoinok iránt az utóbbi időben alacsony volt az érdeklődés, és ez szeptember eleje óta a Shiba Inu alacsony kereskedési volumenében tükröződött.

A korábbi, október 15-i elemzés kiemelte a SHIB fellendülésének lehetőségét az ármozgás alapján.

Ez az előrejelzés igazolódott azzal, hogy a mémcoin egy sor bikás gyertyát mutatott az alacsonyabb időkereteken.

Mivel a Bitcoin (BTC) az elmúlt héten a bikás árfolyamot irányította, a SHIB kereskedői a rövid távú fellendülést hosszú távú bikás mozdulattá alakíthatják.

A napi időkeret három egymás utáni bikás gyertyával támasztotta alá a növekvő bikás fellendülést.

Ezt tükrözte, hogy a Relatív Erősség Index (RSI) elérte a semleges 50-es értéket, ami a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utal.

Továbbá a napi kereskedési volumen stabilitása, amit az On Balance Volume (OBV) mutatott, jó hír volt a vevők számára.

Egy tartós, hosszú távú bikás rallyhoz azonban szükség lenne arra, hogy a kereskedési volumen jelentősen emelkedjen.

Mivel az árfolyam a jelenlegi időpontban 0,000007 dolláron kereskedik, a vevők a magasabb időkereteken a 0,0000075 dolláros küszöböt is megcélozhatják.

Ez a korábbi alsó mélypont bikás áttörése lenne, és a Shiba Inu könnyen elérhetné a 0,00000807 dolláros ellenállást.

Az erős tőkekiáramlás azonban enyhítő tényező lehet. A Chaikin Money Flow (CMF) -0,06-es értékkel negatív tartományban maradt.

Ez annak a jele, hogy a SHIB befektetők még nem hajlandóak aktívan támogatni egy hosszú távú bikás futást.

shibFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!