Kriptobarát szóvivője lehet a Kongresszusnak

-

Az ismert kriptobarát Tom Emmer lehet a Kongresszus következő szóvivője, akit több képviselőtársa is támogat.

A Republikánus Párt jelöltjét október 17-én kellett volna megszavazni, de Jim Jordan, az előző próbálkozó nem tudott elég támogatót gyűjteni, így továbbra is keresik a megfelelő embert a pozícióra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emmer jelöléséről az NBC News műsorában számoltak be a hét végén, miután a közösségi médiában a csatorna riportere, Jake Sherman úgy nyilatkozott, hogy Emmer elmondta neki, indul a szóvivői posztért.

„A minnesotai képviselő a Republikánus Párt harmadik embere, és így befutóként indulhat a kérdéses posztért vívott versenyben.”

Nem sokkal később a CBS News is megerősítette, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva, hogy Emmer több támogatójával is egyeztetett, hogy álljanak be mögé, és erősítsék a pozícióját, mint lehetséges jelöltét.

A jelenlegi szóvivő, az ideiglenesen kinevezett Patrick McHenry a jogszabályok értelmében nem adhat be törvénytervezeteket, hogy a képviselők tanulmányozhassák azokat, így most is számos esetben megrekedt a törvényhozási folyamat, köztük több, kriptóhoz köthető jogszabály esetében is.

Ez a jelenség rávilágít arra, hogy miért is fontos a mihamarabbi választás.

Amennyiben Emmer kerül ebbe a pozícióba, az vélhetően nagy optimizmust fog hozni a kriptoközösségben.

A képviselő már számos alkalommal nyilatkozott pozitívan a kriptoiparról és a bitcoinról, és sokszor fejezte ki a nemtetszését a különböző hivatalok, főleg a SEC tevékenységével kapcsolatban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emmer szerint a Gary Gensler által vezetett szervezet hibát követ el, hogy erőfölénnyel próbálja iránytani az iparágat.

Emmer a szélesebb nagyközönség részéről is sok támogatót tudhat a magáénak, köztük a képviselőtársaiét is.

Brad Finstad a napokban fejezte ki a támogatását Emmer mellett, elmondva, hogy az első képviselői napjától kezdve együtt dolgoznak, és mentorként, barátként tekint rá, akire a nemzet is számíthat.

„Az amerikaiak megérdemlik, hogy a Kongresszus megfelelően működjön. Remélem, hogy a képviselőtársaim hamar döntésre tudnak jutni, visszaállítják a rendet, és folytatják a munkát, az amerikai népért.”

Egy másik képviselő, Kevin McCarthy szintén indult korábban a szóvivői pozícióért, de október elején letett erről, és inkább Emmer támogatója lett, elmondva, hogy ő a megfelelő ember erre a feladatra.

Ahogyan megfogalmazza, Emmer egységbe tudja szervezni a képviselőket, mivel ismeri az embereket, és, hogy hogyan gondolkodnak, hogyan lehet megnyerni őket a közös ügynek.

Olvastad már? A legújabb mém érme, a Wall Street Memes túlnőhet a Rollbit-en és a Pepe-n – Mutatjuk miért

Forrás: elmondva

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!