Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 09.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) a szeptember 8. és szeptember 11. közötti +9%-os veszteség mintegy felét visszafordította a cikkírás idején.

A mémcoin az elmúlt hétvégén (szept. 8-10.) elhúzódó medvés nyomás közepette 0,00000695 dollárig süllyedt.

Bár a SHIB visszaszerezte a döntő fontosságú H12-es bullish order block (OB) 0,00000713 dollár – 0,00000727 dollár (zöld), egy kulcsfontosságú akadály visszafogta a további emelkedést.

A 0,00000739 dolláros szint volt a korábbi, szeptember 4-i alsó mélypont.

A szintet a 12 órás bikás OB 0,00000713 dollár – 0,00000727 dollár mellett áttörték, kiterjesztve a SHIB csökkenését 0,00000695 dollárig.

A cikkíráskor a bikák visszaszerezték a 12 órás bullish OB-t, de még nem zártak a 0.00000739 dollár szint felett, így ez egy nehéz akadállyá vált. Ez két árvisszautasításhoz vezetett, de a csökkenés nem ment a H12 bikás OB alá.

Ergo, a bikák 5%-os nyereséget láthatnak, ha a 4 órás piaci struktúra a 0,00000739 dolláros szint fölötti zárással bikás irányba fordul.

Még így is, a bikáknak egy másik útakadályon és a napi medvés OB-n (0,00000758 – 0,00000766 dollár) (szürke) kell átjutniuk, hogy megvalósítsák az 5%-os potenciális nyereséget.

Eközben az RSI át tudta átlépni az 50-es középső értéket, míg a CMF lefelé, a nulla érték alá tartott. Ez aláhúzza a gyengülő vásárlási nyomást a csökkenő tőkebeáramlás közepette.

Emellett az 50-EMA (exponenciális mozgóátlag) a napi grafikonon egybeesett a 0,00000739 dolláros szinttel.

Ez azt jelentette, hogy a szint döntő akadályt jelentett. A 12 órás bikás OB, zöld, feltörése tovább gyengíti a SHIB-et, és megkönnyítheti a 0,00000695 dolláros szintet.

Shiba InuFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!