Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 08.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

Az általános piaci visszaesés ellenére a Shiba Inu (SHIB) fenntartotta a bikás jövőképet.

A memecoin június közepe óta tartó fellendülése +55%-os nyereséget nyújtott, mivel a SHIB <0,00000550 dollárról a júniusi csúcsra, 0,00000874 dollár közelébe ugrott.

A júniusi csúcs visszaszerzésére tett kísérlet a SHIB-et a korábbi májusi ársávba, a 0.00000846 – 0.00000903 dollár közötti ársávba való betörésre irányította.

A memecoin azonban az elmúlt napokban nem tartotta magát szilárdan a tartományi mélyponton, és ha a trend folytatódik, akkor ezeken a szinteken vételi lehetőséget kínálhat.

A közelmúltbeli fellendülés elsődleges akadálya a decemberi mélypont volt, amely a 0,00000785 dollár – 0,00000824 dollár közötti bikás rendelési blokkhoz (OB) igazodott.

A bullish ármozgás azonban a blokkot megfordította egy bikás letörőre, és újra tesztelte azt támaszként.

A következő akadályt a júniusi felső ellenállás és a 0,00000878 – 0,00000918 dolláros (piros) medvés OB jelenti.

Eddig az ármozgás egyszer tesztelte újra a szintet ellenállásként, ami arra késztette a SHIB-et, hogy áttörje az előző tartományi mélypontot.

Az előző tartományi mélypont alatt, a 0,00000846 dollárnál található a három árszint összefolyási területe.

Ez egy bikás törés (0,00000785 – 0,00000824 dollár, ciánkék színű), egy áregyensúlyhiány / Fair Value Gap (FVG) (0,00000785 – 0,00000813,) és egy trendvonal-támogatás.

A fenti összefolyási terület az elmúlt néhány napban szilárd bikás zóna volt, amely a bikáknak lopakodó újbóli belépést kínál a hosszú pozíciókhoz.

Ha a trend folytatódik, akkor két lehetséges long kereskedési ötlet is felmerülhet.

Az első ötlet az előző tartományi mélypont (0,00000846 dollár) újbóli tesztelése esetén a 0,00000878 dolláros szintet célozza meg.

A második lehetőség a fenti bikás zóna (0,00000785 – 0,00000824 dollár) újratesztelése esetén történő vételi ajánlat, a közelmúltbeli 0,00000878 dolláros csúcsot célozva.

A trendvonal-támogatás és az FVG alatti áttörés érvényteleníti a bikás elképzeléseket.

Így a kilépési cél a decemberi 0,00000800 dolláros mélypont lesz, vagy annál alacsonyabb, a kereskedő kockázatkerülése alapján.

Shiba Inu

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!