Shaquille O’Neal nem akarja elismerni, hogy érintett az FTX ügyében

-

Az FTX károsultjait képviselő jogi cég, a Moskowitz többször is sikertelenül próbálta meg kézbesíteni a kosárlabdás számára a bírósági idézést.

Az új tervük most az, hogy az embereik folyamatosan ott állnak O’Neal stúdiója előtt, hogy így próbálják rávenni az idézés átvételére.

A cég a Twitteren pár napja osztotta meg, hogy azért kell ehhez a módszerhez folyamodniuk, mert a játékos nem hajlandó átvenni a hivatalos idézést.

O’Neal egy atlantai tévéstúdióban tartózkodik a héten, mivel jelenleg ott szerepel, mint egy tévéműsor házigazdája.

A Moskowitz képviselői szerint a sztárnak lehetne annyi bátorsága és becsülete, hogy elismeri a hibáját, hogy részt vett a bedőlt tőzsde reklámozásában, és a hírnevével próbálta az embereket befektetésre rávenni.

A jogászok szerint a biztonsági őrök nem engedik be őket az épületbe, így nem tudják átadni a hivatalos iratot a címzettnek.

Nem O’Neal az egyetlen celeb, akit perbe fogtak az FTX ügyében, ezen a listán szerepel még Tom Brady, Steph Curry, és Larry David is.

A cég elmondása szerint O’Neal már három hónapja kerüli őket, így hát ideje lenne némi bátorságot mutatnia, és átvenni a jogi idézést, hogy a bíróságon is meg tudja védeni magát, és a hírnevét.

Egy április hetedikei bírósági jelentésből kiderül, hogy O’Neal számára már többször is megpróbálták kézbesíteni az idézést, de ez sosem sikerült.

Az iratok szerint a kosaras az utolsó azok közül, akiknek még nem adták át a papírokat, annak ellenére, hogy a felperesek képviselői több országban és államban is próbálkoztak már ezzel.

A dokumentumokból az is kiderül, hogy mikor O’Neal texasi otthonába próbálták kézbesíteni a levelet, akkor a helyi képviselő fenyegetéseket is kapott.

A felperesek szerint így ideje más megoldás után nézni, és akár O’Neal közösségi oldalain is közvetlen üzeneteket küldeni, hogy végre sikerrel járhassanak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az ügyben eljáró ügyvéd, Kevin Moore úgy vélekedik, hogy lehet, hogy két vádlott, a teniszező Naomi Osaki és a kosaras O’Neal kikerül az alperesek közül, mivel mindkettőnek sikertelenül próbálták meg kézbesíteni az idézést.

A bíró emellett kiadott egy nyilatkozatot is, amelyben arra hívta fel az FTX károsultjainak a figyelmét, hogy 2023 decemberéig van idejük megindokolni, hogy a fent említett két személyt miért kellene befoglalni a vádlottak közé a tőzsde ellen folyó perben.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin 30.000 dollárra emelkedése egy új kriptobumm kezdete?

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: s t i c k y – f i n g e r s

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!