Ethereum technikai elemzés 04.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az ETH/USD pár 2.090 dollár körül mozog, ami 0,55 százalékos emelkedés, de alacsonyabb az előző heti záróértékénél, 2.098 dollárnál.

Az Ethereum árfolyamelemzése azt mutatja, hogy a token egy ideje már a jelenlegi szint körül mozog.

Az ellenállási szint jelenleg 2.107 dollárnál van, míg a támaszszint 2.076 dollárnál áll, ami egy csökkenő tendenciát jelez.

Az Ethereum árelemzés szerint a token egy ideje már egy sávos mozgásban ragadt, és várhatóan ez így is marad, amíg további tisztánlátás nem alakul ki az ETH/USD pár irányát illetően.

Az előző nap a vételi nyomás az Ethereum árát 2.128 dollárig nyomta, de később a medvék átvették az irányítást és a jelenlegi szintre szorították le.

Az Ethereum piaca bizonytalan állapotban van, mivel a bikák és a medvék küzdenek az irányításért.

Az elmúlt 24 óra kereskedési volumene 6,48 milliárd dollár, ami nem mutatja egyértelműen az ETH/USD irányát.

Az Ethereum piaci kapitalizációja 250 milliárd dolláron áll, ami 0,51 százalékos csökkenést jelent az előző naphoz képest. Az Ethereum forgalomban lévő kínálata 119 millió ETH.

Jelenleg az Ethereum RSI 73,48-as szinten áll, ami azt jelzi, hogy a token jelenleg a csökkenő hangulat felé tolódik, és tovább mozoghat lefelé, ha az eladási nyomás fennmarad.

A 20-EMA még mindig az 50-EMA alatt halad, ami arra utal, hogy a piacon medvés trend van jelen.

A mozgó averege konvergencia divergencia szintén lefelé tart, a MACD vonal a jelzővonal alatt van, ami azt jelzi, hogy a közeljövőben valószínűleg a medvés hangulat marad az Ethereum árfolyamának irányítása alatt.

Ha az Ethereum magához tér a jelenlegi szintekről és az ellenállási szint fölé tör, akkor ismét folytatódhat a bikás lendület.

Ha azonban az eladási nyomás továbbra is fennáll, akkor az Ethereum árfolyama tovább eshet.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!