Segíthet-e a szerencsejáték-ágazat növekvő érdeklődése az Optimism (OP)-nak?

-

Egy olyan évben, amelyet a kriptopiac bizonytalansága jellemzett, az Optimism (OP) vezető Layer 2 (L2) megoldásként tűnt fel, rugalmasnak bizonyult és jelentős vonzerőt szerzett.

Mivel a kriptopiac iránti érdeklődés újra fellendül, az Optimism kedvező helyzetben van a további növekedéshez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az OP Stack felemelkedése

Az Optimism OP Stack, egy szabványosított és nyílt forráskódú fejlesztési stack, növekvő népszerűségnek örvend.

Különösen az OP Stack keretrendszer vált a full-chain játékfejlesztők által preferált választássá, megkönnyítve az OP Mainnet-hez hasonló, gyártásra kész Layer 2 blokkláncok zökkenőmentes létrehozását.

Növekedési kilátások a játékiparban

A játékágazat, különösen a Web3 téren belül, bővülés előtt áll. Annak ellenére, hogy a 183 játékprojekt piaci kapitalizációja az év során 4 és 7 milliárd dollár között ingadozott, az ágazat továbbra is csábító a fejlesztők számára.

A 2023-ban beáramló 76 új, játékra összpontosító hálózat, köztük L1-ek, L2-ek és appchains, fenntartható növekedést és fokozott érdeklődést jelez.

A játék és az OP Stack népszerűségének köszönhetően az Optimism protokoll még nagyobb térnyerésre számíthat.

Az Optimism protokoll ráadásul figyelemre méltó növekedési mutatókat tapasztalt: a hálózati aktivitás 10%-kal ugrott meg, a bevételek pedig lenyűgöző, 46%-os növekedést mutattak.

E pozitív mérőszámok az Optimismet ígéretes szereplőként pozícionálják a Layer 2 megoldások fejlődő tájképében.

Az OP token állapota

Az OP token teljesítményét vizsgálva az OP token 3,31 dolláron volt értékelve, ami az elmúlt 24 órában -2,85%-os minimális csökkenést tükröz.

A hálózat növekedésének csökkenése ellenére, ami az új felhasználói érdeklődés lehetséges lassulását jelzi, a token sebessége megugrott. Ez az OP körüli fokozott kereskedési aktivitást jelezte.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emellett az OP MVRV-aránya növekedést mutatott, ami arra utal, hogy az OP tokeneket birtokló címek rendkívül nyereségesek voltak.

Bár ez potenciális nyereséget jelent a meglévő tulajdonosok számára, ugyanakkor megfontolandó a jövőbeni profitszerző akciók lehetősége is.

Ezek a tényezők negatívan befolyásolhatják az OP árfolyamát, és a jövőben korrekciók jöhetnek az OP irányába.

Forrás: Santiment

Olvastad már? Történelmi profit a Solana hálózatán – Keress vagyonokat ezekkel a kriptókkal!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!