A Binance kriptotőzsde jutalmazni fogja azt az etikus hackert, aki veszélybe sodorta a Binance Jersey internetes doménnevét és Twitter-fiókját.

Veszélybe került a Binance Jersey Twittere

Egy augusztus 16-án közzétett bejegyzésben a Binance Jersey bejelentette, hogy egy etikus hacker hozzáférést nyert a @BinanceJE Twitter-fiókhoz (a Binance Jersey hivatalos profilja), valamint a platform internetes doménnevéhez.

A vállalat pár perc alatt visszaállította ez utóbbit, majd a Twitterrel kapcsolatos gondot is pár óra alatt megoldotta.

A bejelentés szerint a hacker először hozzáférést nyert a doménnévhez, majd posztolt néhány tweetet a vállalat hivatalos fiókjában – ezeket később törölte.

A „támadó” állítólag együttműködő és nyitott volt a váltó biztonsági csapatával való kommunikáció során, amely lehetővé tette a Twitter-fiók gyors visszaállítását.

A cég megjegyezte:

„A doménnevet pár perc alatt helyreállítottuk, majd pár óra múlva már a Twittert is újra mi kezeltük. A biztonsági rés felfedezéséért jutalmat adunk az etikus hackernek, illetve tovább vizsgáljuk az incidenst a szolgáltatónkkal. […] A Binance.JE-n tárolt összes pénz biztonságban van. Az adatok nincsenek veszélyeztetve.”

Egy másik Twitter-fiók, amely állítólag szintén ugyanezen hacker irányítása alatt állt, megkérdezte a Binance-CEO Changpeng Zhaót, hogy személyesen vegye fel vele a kapcsolatot.

A cikk írására a hacker tweetjeit már törölték a Binance Jersey Twitter-fiókjáról.

Olvastad már? Ron Paul is beszélt a Fed új kriptoellenes fizetési rendszeréről

A Binance natív tokenje egyébként az elmúlt napokban úgy-ahogy tartja magát, annak ellenére, hogy a váltóval kapcsolatban épp kiszivárogtatott ügyfél-azonosítási adatokról pletykálnak.

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Cryptocurrency News


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂