Rövidtávon bikás képet mutat a Solana (SOL)

-

A Solana a február végi kiesések után márciusban némi negatív hangulattal szembesült, de a hálózat már úton lehet a helyreállás felé.

A láncon belüli mérőszámok az aktív felhasználók nagymértékű emelkedését észlelték, és a Santiment adatai alapján a medvés hangulat is gyengülni kezdett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Solana a február végi kiesések után márciusban némi negatív hangulattal szembesült, de a hálózat már úton lehet a helyreállás felé.

A láncon belüli mérőszámok az aktív felhasználók nagymértékű emelkedését észlelték, és a Santiment adatai alapján a medvés hangulat is gyengülni kezdett.

Az árdiagramokon a SOL a sajtótájékoztató idején erős keresleti zónában kereskedett. A bikák a következő napokban kedvező kockázat-megfizetési lehetőséget láthatnak.

A Solana január közepe óta egy sávban mozog. Ez a sáv 20,5 és 26,7 dollár között mozgott, és a középpontja 23,76 dolláron volt. A cikk írásának időpontjában a token a sáv aljának közelében tartózkodott.

A kereskedési volumen február 20-a után csökkenni kezdett, miután a SOL a 26,7 dolláros tartományi csúcsnál elutasítással szembesült. Az elmúlt napokban a forgalom alacsony volt.

A CMF éppen -0,05 alatt lebegett, és azt mutatta, hogy a piacról való tőkeáramlás továbbra is jelentős.

Ezért a Solana bikáknak gondosan kell kezelniük a kockázatot az eszköz megvásárlásakor.

A kockázatkerülőbb kereskedők a vásárlás előtt megvárhatják a 21,5 dollár feletti elmozdulást és a bikás áttörést az alacsonyabb időkeretű piaci struktúrában, például a H1-ben.

solana
Forrás: tradingview.com

Ennek a bikás ötletnek az érvénytelenítése egy 20,5 dollár alatti napi zárás lenne. A további veszteségek valószínűsége azonban nem volt nagy.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az Awesome Oscillator gyengülő medvés lendületet mutatott annak ellenére, hogy a SOL március 3-án és 4-én alacsonyabb mélypontokat alakított ki.

Eközben a Bitcoin egy jelentős keresleti zóna felett is kereskedett 21.600 dollárnál.

Forrás: coinalyze.net

A momentum indikátorok azt mutatták, hogy a medvék visszaszorulóban vannak, de a spot CVD azt mutatta, hogy az eladók továbbra is riasztóan dominánsak.

A mérőszám folyamatos csökkenése rávilágított a tartós eladási nyomásra.

A nyílt kamatláb március 5-én szintén stagnált, bár a SOL némi veszteséget regisztrált.

Ez azt mutatta, hogy a piaci szereplők valószínűleg shortolták a tokent, ami erős medvés hangulatot jelzett az alacsonyabb időkereteken.

Ezért a kockázatkerülőbb vevők megvárhatják, hogy ezek a feltételek bullish javára változzanak, mielőtt a SOL megvásárlására törekednének.

zeta

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!