Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

-

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait.

Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval bír, mint a Bitcoin, de a különböző hibái, és a gombamód szaporodó klónjai ellenére is vezetni fogja az új felhasználók bevonzását. Így az egyik főszereplő lesz a globális elterjedés során.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ver úgy gondolja, hogy az Ethereum második rétegű skálázási megoldásai, mint amilyen például a Polygon is, nagyban elő fogják segíteni, hogy a hálózat kezelni tudja a terhelést, és így javíthatnak a főlánc teljesítményén.

Ver elmondása alapján annak idején az Ethereum indulásakor volt némi feszültség Vitalik Buterin és a Bitcoin Core fejlesztői között.

Előbbi szeretett volna továbblépni a blokkláncos pénz gondolatán, és bevezetni az okosszerződéseket, végül pedig ez vezetett az Ethereum létrehozásához.

„Ha nem vesztek volna össze a fejlesztők, akkor ez mind a Bitcoin hálózatán jött volna létre. A Core fejlesztői viszont utálták Buterint, és tulajdonképpen bíztatták is, hogy inkább menjen, és készítse el az Ethereumot. Ő pedig ezt tette.”

A műsor során Ver a Ledger körüli drámát is szóba hozta, amely az ellentmondásos új funkció, a visszaállítás körül pattant ki.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók a titkosított seed-szavaikat egy külső letétkezelőnél tárolják, hogy megvédjék magukat az esetleges veszteségektől.

Ver szerint hasznos opció, hogy az embereknek van egy úgymond biztonsági intézkedése is, amely segítségével vissza lehet szerezni az elveszett javakat, ez a dolog ellentétes a kriptó alapelvével, a pénz teljes mértékű saját felügyeletével.

Ver januárban került bajba, mikor a Genesis kereskedőcég beperelte, egy állítólagos 20,8 millió dolláros tartozás miatt.

Ver ekkor egy Reddit posztban reagált a vádakra, és elmondta, hogy bőven van annyi pénze, hogy kifizesse a tartozást, viszont a Genesis nem számít fizetőképes cégnek, így az ő kötelezettségei sem érvényesek.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Tavaly Ver azzal került a címlapokra, hogy állítólag csődbe ment, és nem tudja kifizetni a tartozásait.

A CoinFLEX vezetője, Mark Lamb úgy nyilatkozott, hogy Ver 47 millió dollárral tartozik nekik, amelyről ráadásul hagyományos, írásos szerződésük is van.

Ver nem említette meg név szerint a céget, de a sajtóban egyértelműen tagadta, hogy bármiféle tartozása állna fenn.

Olvastad már? Az amerikai elnökjelölt szerint a tőzsdefelügyelet a bankokat védi, nem az embereket

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!