Roger Ver a Facebookon jelentette be, hogy bitcoin casht fog adományozni, hogy tovább terjedjen az összérték szerinti negyedik legnagyobb kriptopénz.

Akár 100 000 %-ot is emelkedhet a bitcoin cash értéke?

Roger Ver, a bitcoin cash támogatója és a bitcoin.com korábbi vezérigazgatója elmondta, hogy 5 dollárnyi bitcoin casht küld minden Facebook-ismerősének, „mely egy nap akár 5000 dollárt is érhet”. Ez 99 900 %-os emelkedés.

Ha nem tartozol ismerősei közé, akkor is küld 1 dollárnyi bitcoint, amely „akár 1000 dollárt is érhet egy nap.” Ver arra kérte az érdeklődőket, hogy a bejegyzés alá írják meg Bitcoin Cash-címüket.

Ver nemrég elmondta, hogy már azóta érdekelt a kriptoiparban, mióta a bitcoin még 1 dollárt sem ért. Szerinte a bitcoin cash értéke „könnyedén” növekedhetne akár 100 000 %-ot. A cikk írásakor közel 900 komment szerepel bejegyzése alatt, nagy részükben szerepel tárcacím.

A bitcoin cash jelenlegi értéke 290,88 dollár. Ha bejön Ver jóslata, akkor 290 880 dollárig kellene emelkednie. Ver nem szögezett le konkrét határidőt a hatalmas árnövekedésre.

Ver otthagyja a Bitcoin.com vezérigazgatói székét

Augusztusban a Bitcoin.com Stefan Rustot nevezte ki a cég vezérigazgatójának, miután Ver otthagyta pozícióját.

Rust elmondta, hogy folytatja a munkát a cég termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésével, melyek a peer-to-peer elektromos készpénzt támogatják.

A kinevezésről a következőt mondta:

„Nagyon izgatott vagyok, hogy átvehetem a vezérigazgatói posztot, és Roger mellett dolgozhatok. Együtt sokat segíthetünk a csapatnak és a bitcoin.com nagyszerű márkájának. Fontos szerepünk lesz abban, hogy a pénzt mindenki számára működővé tegyük, ahogy a társadalom hatalmas változáson esik át. Izgalmas lesz, szóval ne maradj le róla te sem!”

Olvastad már? Az Ethereum tovább halogatja a jégkorszak ígéretét

Forrás:  cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂