Robert Kiyosaki a „történelem legnagyobb gazdasági összeomlására” figyelmeztet

-

Robert Kiyosaki a „történelem legnagyobb összeomlására” figyelmeztet, és egy nem hagyományos stratégiát mutat be a Bitcoin bevonásával a közelgő válság túlélésére.

A „Rich Dad Poor Dad” című bestselleréről híres Robert Kiyosaki neves pénzügyi szakértő egy nemrégiben közzétett X-bejegyzésében előre figyelmeztette a befektetőket a közelgő gazdasági összeomlásra, elutasítva a hagyományos befektetési javaslatokat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kiyosaki merész jóslata megkérdőjelezi a 60/40-es befektetési stratégia hagyományos bölcsességét, és azt sugallja, hogy 2024-ben e módszer hívei jelentős veszteségeket fognak elszenvedni.

Ehelyett radikális változást javasol: a befektetések 75%-át olyan eszközökbe kell fektetni, mint az arany, az ezüst és a Bitcoin, a fennmaradó 25%-ot pedig ingatlanokba és olajrészvényekbe.

Kiyosaki szokatlan álláspontja abból a meggyőződéséből fakad, hogy az arany, az ezüst és a Bitcoin hármasa felbecsülhetetlen értékűnek fog bizonyulni a gazdasági bizonytalanság idején.

Azt állítja, hogy ezek az eszközök jelentős növekedést tapasztalhatnak, amikor a hagyományos piacok zuhannak.

A BTC-vel kapcsolatos különösen pozitív kilátásai között szerepel, hogy a következő egy évben 120.000 dollárra emelkedik, és 2025-re akár 500.000 dollárra is emelkedhet BTC-nként.

Egy globális gazdasági visszaesés esetén Kiyosaki még arra is spekulál, hogy a Bitcoin ára soha nem látott magasságokba emelkedhet, esetleg 1 millió dollárra is megugorhat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Miért omlik össze?

Kiyosaki aggodalmainak középpontjában az Amerikai Központi Bank (Fed) kiterjedt pénznyomtatási tevékenysége áll, amely a hagyományos valuták, különösen az USD stabilitásával kapcsolatos kérdéseket vet fel.

Mivel az ő figyelmeztetései sok pénzügyi szakértő véleményét tükrözik, a befektetők egyre inkább alternatív eszközöket fontolgatnak vagyonuk védelmére.

Kiyosaki „Rich Dad Poor Dad” című könyvének etikájával, amely előrejelzéseit vezérli, az üzenet egyértelmű, a történelem legnagyobb összeomlása fenyeget, de a Bitcoinhoz hasonló eszközökre való stratégiai átállás mentőövet jelenthet.

Olvastad már? 3 kripto kaszinó, ami megváltoztatja a jövőt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!