Ripple (XRP) technika elemzés 01.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) hosszabb ideig tartó oldalazó konszolidációt követően az árfolyam váratlan impulzív hullámzáson ment keresztül, és áttörte a tartomány alsó határát.

Következésképpen úgy tűnik, hogy a piac az egymást követő csökkenő mozgások fázisába lépett át, jelezve az uralkodó negatív hangulatot.

A napi grafikon

A napi chartot vizsgálva kiderül, hogy a Ripple határozottan áttört a több hónapos oldalazó konszolidációs tartománya alá, jelentős, 22%-os zuhanást tapasztalva, amely számos eladási-stop megbízást kiváltott.

Ez egy jelentős long-squeeze eseményhez vezetett, amely az árat a 100 napos és 200 napos mozgóátlagokat, valamint a 0,57 dolláros statikus támasz tartományt magába foglaló kritikus támogatási régió alá lökte.

Ez a támasz tartomány kulcsfontosságú, és az alatta történő sikeres áttörés egyértelműen a piacon uralkodó medvés hangulatot jelzi.

Az árfolyam azonban visszatért az áttört szintre, potenciálisan befejezve a visszahúzódást. Ha ez a visszahúzódás megerősítést nyer, ami sikeres áttörést jelez, a Ripple árfolyama középtávú lefelé irányuló trendnek indulhat a jelentős 0,48 dolláros támaszterület felé.

Mindazonáltal van egy halvány esély arra, hogy a közelmúltbeli kitörés hamis kitörésnek bizonyul, és az árfolyam visszahúzódik az áttört tartomány fölé.

Ha ez sikerül, a piac újabb emelkedést kezdeményezhet, megcélozva a 0,7 dolláros ellenállási küszöböt.

A 4 órás grafikon

A 4 órás grafikon közelebbi elemzése kiemeli az impulzív áttörést egy jelentős támaszterület alá, amely a kritikus 0,5 (0,61 dollár) és 0,618 (0,58 dollár) közötti Fibonacci-retracement szintek között húzódik, és harmonikusan illeszkedik az ék alsó határához.

E kritikus tartomány alatti áttörés az eladói dominanciát jelzi a piacon.

Az impulzív hullámzás azonban támaszt talált a 0,51 dolláros kritikus régióban, a több hónapos emelkedő trendvonallal együtt, ahol a kereslet meghaladta a kínálatot.

Ennek eredményeképpen azonnali visszafordulás következett be, ami az árat a áttört támaszterület felé vitte vissza, amely most félelmetes ellenállásként működik, és potenciálisan befejezi a visszahúzódást.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Ripple egy jelentős tartományba szorult, amelyet a kritikus 0,5 (0,61 dollár) és 0,618 (0,58 dollár) közötti Fibonacci-retracement szintek által kijelölt ellenállási régió és a 0,51 dolláros kritikus támasz által kijelölt ellenállás határoz meg.

Következésképpen a Ripple esetében középtávon egy középtávú konszolidációs szakasz várható ezen az alapvető tartományon belül.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!