A napokban minden eddiginél több coint utaltak ki a tőzsdei tárcákból, a sort a Coinbase vezeti. Július 8-án született meg az idei év új rekordja.Bikás jel?

Egészen pontosan 20660 bitcoinnal többet utaltak ki a tőzsdékről, mint amennyi befelé ment, ez derül ki a Glassnode adataiból.

Eddig ez számít 2020 legnagyobb kiutalási rátájának, és ezt az iparág szereplői hagyományosan bikás jelként értelmezik.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Coinbase vezeti a mezőnyt

Érdekes, hogy egyedül a Coinbase esetében 20787 bitcoint utaltak ki, amely több, mint az összes tőzsde teljes egyenlege.

Ha őket kivesszük a képből, a többi tőzsdén viszonylag kis arányban emelkedett a kiutalás mértéke.

Annak ellenére pedig, hogy az utalási egyenlege éppen negatív, a Coinbase lényegesen nagyobb számú beutalást dolgozott fel. Viszont értelemszerűen a kiutalások átlagos értéke nagyobb, mint a beutalásoké.

Ez amiatt is lehet, hogy egy vagy több nagyobb ügyfelük nem részletekben, hanem egészben utalta ki a náluk vásárolt coinokat.

Igazából nem is nagyon számít, hogy miért történt ez a legutóbbi nagy csökkenés a napokban, a trend akkor is egyértelmű, a felhasználók egyre nagyobb arányban utalják ki a bitcoinjaikat a tőzsdékről.

Olvastad már? A TikTok hatására megduplázódott a Dogecoin értéke

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂