Reddit-CEO: a bitcoin „maradni fog” a Wall Street beszállása miatt

-

Amikor márciusban 3700 dollárig esett a bitcoin árfolyama sokan bedobták a törölközőt.
Akkoriban a legtöbb elemző arra számított, hogy a 2018-as mélypontokig zuhanhat a kriptopénz ára, és a kritikusok még jobban hozzáfogtak annak terjesztéséhez, hogy a bitcoin egy „csalás” és csak „bűnözők használják.”

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Két hónappal később egy Szilícium-völgyi befektető és vállalkozó azt mondta, hogy a bitcoin maradni fog, és a „kriptotélből tavasz lesz.”

Ezért „marad velünk” a bitcoin

Egyesek szerint a bitcoin ideje már leáldozott, Alexis Ohanian a Reddit társalapítója és az Initialized Capital üzlettársa azonban másképp gondolja.
A befektető a héten a Yahoo Finance-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy iparág legújabb fejlesztései miatt elmondhatjuk, hogy beléptünk a „kriptotavaszba”:

 „Próbálom nem követi az árfolyamokat, mivel nem tudom megbecsülni, hogy merre mehet. Annyit mondhatok, hogy jelenleg valóban kriptotavaszban vagyunk, mivel a vezető mérnökök és fejlesztők által mind valódi problémákra építenek megoldásokat a blokkláncok. Szerintem ez a legérdekesebb rész. Valóban azt látjuk, hogy az infrastruktúra kiépítésén a legnagyobb tehetségek dolgoznak.”


Ohanian szerint a vezető kriptopénz már „velünk fog maradni”, mivel „egyre többen szállnak be a Wall Streettől”:

 „Szerintem ez egy hasznos biztosíték lehet. Érdekes látni, hogy egyre több Wall Street-i veterán száll be a kriptopénzekbe és kezd bitcoinvásárlásba. Ez azt mutatja, hogy maradni fog.”

Az elmúlt hetek során több nagy Wall Street-i befektető mutatott érdeklődést a bitcoin iránt.
Pár hete Paul Tudor Jones, a milliárdos fedezetialap-kezelő bejelentette, hogy alapja egy kis százalékát bitcoinalapú határidős piacokba fekteti. Jones szerint a kriptopénzek jelenthetik a legjobb biztosítékot az infláció ellen.
Az olyan cégek is beszállak, mint a Fidelity Investments és az Intercontinental Exchange. Az intézményi érdeklődés miatt új platformokat indítottak.

Ohanian bitconhívő

Ohaniannak nem csak a szája jár, amikor a kriptopénzekről van szó.
Az interjúban elmondta, hogy vagyona bizonyos százaléka kriptopénzekben van:

 „Már egy ideje kriptopénzekben van vagyonom egy bizonyos százaléka, és elég jó előérzetem van ezzel kapcsolatban, amin nem szeretnék változtatni.”

Erre nem tért ki, de vagyonalapja, az Initialized Capital több bitcoin- és kriptopénzalapú befektetéssel is rendelkezik.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

Köztük szerepel a Coinbase (amelynek Garry Tan volt az egyik első befektetője), a Polychain Capital és a Bison Trails.

Olvastad már? Több billió dollár a gazdasági lyukak befoltozására

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!