Polkadot (DOT) technikai elemzés 07.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A globális befektetők az amerikai fogyasztói árindex következő, július 12-i adatközlését várták.

Ez azt jelentette, hogy a kriptoeszközök árai rövid távon fokozott volatilitást tapasztalhatnak, mivel a befektetők és a kereskedők versenyt futnak az adatok megemésztéséért és árazásáért.

Hasonlóképpen, a Polkadot (DOT) az elmúlt órákban megközelítette a kritikus ellenállási szintet.

A Polkadot 2023 második negyedévében számos pozitív fejleményt tapasztalt.

A júniusi rally ellenére azonban a magasabb időtávú piaci struktúra még nem volt bikás. Mire figyelhetnek a kereskedők és a befektetők az elkövetkező napokban?

A 4 órás grafikon szerint a DOT árfolyammozgása az elmúlt két hétben bikás volt.

A CMF jóval +0,05 felett volt, ami kiemeli az erős tőkebeáramlást a polkadot piacra.

Az RSI is átfordult semleges 50-ről a támogatásra július 11-én, és tovább nyomult felfelé. Ez a bikás lendület jele volt.

A bikás lendület egy másik jele magán az árfolyammozgáson is látható. Miután július 7-én az 5 dolláros szintre esett, a DOT július 10-ig ott konszolidálódott, mielőtt visszamászott volna az 5,22 dolláros rövid távú ellenálláshoz.

A Polkadot a cikk írásakor éppen e szint felett kereskedett, ami a bikás szándékot támasztja alá.

Mégis, az 5,2-5,8 dolláros tartomány egészét medvés erődítmények szegélyezik.

A május 8-i ármozgás azt mutatta, hogy ezt a régiót a bikák majdnem egy hónapig védték, mielőtt a medvék végül megnyerték a csatát.

Ezért a felfelé vezető úton az 5,22, 5,45 és 5,56 dolláros szintek valószínűleg jelentős ellenállást jelentenek majd.

Az 5,74-5,81 dolláros zóna szintén ellenállás volt április végétől. A bikáknak még sok munkát kell elvégezniük, hogy az árakat az eladók fölé tolják.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!