Polkadot (DOT) technikai elemzés 06.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

Június 14-én megvizsgáltuk a Polkadot (DOT) kisiklásának rövid távú valószínűségét a 4,8 dollár körüli kritikus medvés zónában.

A előrejelzés megerősítést nyert, miután a Bitcoin megingott a 26.600 dollárnál, ami a legtöbb altcoint, köztük a DOT-ot is arra késztette, hogy lemondjon a közelmúltbeli nyereségről.

Mi vár ránk, amikor a DOT újra teszteli ugyanazt a medvés szintet?

Nemrég a Polkadot újra fejlesztést dobott be a Web 3 irányításához az OpenGov-on keresztül, extra ellenőrzést adva a DOT-tulajdonosoknak.

A fejlesztés azonban nem okozott felfelé irányuló hatást a DOT árfolyamgrafikonjain, tekintettel az uralkodó szabályozási és makroszintű fejleményekre.

A megjelenés időpontjában a DOT RSI (Relatív Erősség Index) a 60-as határon elutasítással szembesült, és a semleges szintre esett.

Ez rávilágít a vételi nyomás csökkenésére. Hasonlóképpen, az emelkedő OBV (On Balance Volume) csökkenést regisztrált, ami a kereslet enyhe csökkenését jelzi.

A 4,53-4,80 dolláros zóna (piros) egy FVG (fair value gap), amely a június 10-i zuhanás során alakult ki.

Tehát, ha a BTC ismét meginog a 26.600 dollárnál, a vevők kimerültsége beindulhat, ami a DOT-ot a 4.328 dolláros közvetlen támaszszint újratesztelésére készteti.

Az erről a közvetlen támaszszintről való visszapattanás a DOT-ot ismét a medvés zóna felé billentheti.

Tehát a bikák a 4,2-4,328 dollár közötti újratesztelésre figyelhetnek, és a 4,8 dolláros célt vehetik fel célként.

A 4,2 dollár alatti csökkenés érvényteleníti a bikás tézist, és valósággá teheti a 4,0 dollár felé történő zuhanást.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!