Pletykák szerint 100 millió dollárra lenne szüksége a Ledgernek

-

A Ledger francia kriptopénz hardvertárca-gyártó cég friss tőkét szeretne bevonni, miután 2021 júniusában 380 millió dollárral nőtt értéke, az ügyet ismerő források szerint.
A hardvertárcákat gyártó Ledger a hírek szerint legalább 100 millió dollárt szeretne felvenni stratégiai befektetőktől.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptohardvertárca gyártó Ledger állítólag 100 millió dolláros finanszírozást szeretne szerezni.
A Bloomberg szerint a Ledger francia kriptohardvertárca gyártó Ledger további forrásokat keres a cég tavaly júniusi Series C sorozatát követően. Akkor a Ledger 380 millió dollárt gyűjtött a 10T Holdings által vezetett finanszírozási körben, és ez a bevonás 1,5 milliárd dollár körüli értékelést adott a Ledger számára.
A 2015-ben Éric Larchevêque és Thomas France által alapított Ledger a világ egyik vezető kriptohardvertárca-gyártójaként lépett előre. A Ledger olyan más népszerű digitális valuta hardvertárca gyártókkal versenyez, mint a Trezor, Ellipal, Coolwallet, Safepal és Coinkite.
A július 30-án megjelent jelentés szerint „a terveket ismerő személyek” szerint a Ledger „tárgyalásokat folytat arról, hogy legalább 100 millió dollárt szerezzen egy olyan finanszírozási körben, amely magasabb értékelést biztosít számára”.
A Bloomberg munkatársai, Gillian Tan, Hannah Miller, Anna Irrera és Olga Kharif felvették a kapcsolatot a Ledgerrel, de a vállalat nem kívánt nyilatkozni az állítólagos finanszírozási körről.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A jelentés szerint a kriptohardvertárcák piaca 2030-ra várhatóan 1,72 milliárd dollárra nő.

A Ledger a Nano S Plus és a Nano X sorozatú hardvertárcákat 79 és 149 dollár közötti áron értékesíti (ÁFA nélkül). Mindkét tárca nem letétkezelői kriptopénz hardvertárca, amely több tucat digitális valuta tárolására, küldésére és fogadására alkalmas.
A Ledger 100 millió dollárról szóló állítólagos tőkebevonási tárgyalásait a Straits Research nemrégiben megjelent jelentése követi, amely szerint a hardvertárcák piaca 2030-ra várhatóan 1,72 milliárd dollárra nő.
A Straits Research piackutató vállalat szerint az ázsiai-csendes-óceáni térségben a legmagasabb a hardvertárcák piaci részesedése világszerte, és az előrejelzett növekedés legnagyobb potenciálja is ebből a térségből ered.
Bár a Ledger 2021 júniusában 380 millió dolláros tőkeinjekciót kapott, azon a nyáron a vállalatot több, az ügyfelek adataihoz kötődő információ kiszivárgásából eredő negatív kritikákat szenvedett el. Akkoriban csalók állítólag meglévő Ledger-ügyfeleket támadtak meg, hogy ellopják a privát seedeket.
Azóta a vállalat tovább bővült, és a múlt héten a Ledger Live, a vállalat natív szoftverprogramja hozzáadta a Cardano (ADA) token támogatást, amely 100 Cardano alapú token kezelésére képes.
Az ADA-támogatást júniusban vezették be, ebben a hónapban a franciaországi székhelyű hardvertárca-gyártó bemutatta a Nano S Plus és Nano X sorozatú pénztárcákat.
Az új színneveket a közösség választotta ki, ezek a következők: „Mystic White, BTC Orange, Deepsea Blue, Ice, Cosmic Purple és Blazing Orange”.

Olvastad már? Az Egyesítés megrángathatja az ETH árfolyamát

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!